Kozmeticki favoriti 2016...

Kada sam zapocela da odvajam proizvode koje sam najcesce koristila tokom prethodne godine zakljucila sam da ce se neki i ponoviti a ve...


Kada sam zapocela da odvajam proizvode koje sam najcesce koristila tokom prethodne godine zakljucila sam da ce se neki i ponoviti a vec ste ih videli u nekom periodu tokom godine. Proizvode iz OVOG posta cesto znam da koristim (Eucerin miceralni rastvor, Vichy termalna voda, Balea ulje za telo) ali nisam zelela opet da ih ponavljam zato sam u ovom postu ubacila one koje mogu da vam preporucim kao stalni korisnik istih. 



S obzirom da mi je koza osetljiva nisam bas pobornik cestog menjanja kozmetickih proizvoda ali kada mi nesto odgovara onda znam da taj proizvod koristim jako dugo. Ali sve u zavisnosti od raspolozenja, resim ponekad i da isprobam nesto novo. Kada je o kosi rec tu vec nadoknadim to sto na kozi bas i ne mogu sve da isprobam tako da proizvode za kosu znam cesto da menjam. O nekim proizvodima ste citali i detaljne recenzije a te linkove cu Vam ostaviti na samom njihovom nazivu. Necu detaljno opisivati zasto mi se proizvod dopao, jasno je da cim se nasao u ovom postu da je zasigurno opravdao svoj kvalitet. 


Mixa Baby umirujuca vodica za ciscenje bez ispiranja
Mixa Bi-phase Cleanser - dvofazni skidac sminke
Balea miceralna voda za suvu kozu
Balea pena za ciscenje lica
Bioten krema za lice

Batiste sampon za suvo pranje kose
Propanten regenerativni rastvor za kosu i kozu
Avon Advance Techniques tretman za kosu
Balea Professional repair ulje za kosu
Avon Advance Techniques -daily shine, 360 nourishment, smooth as silk

Balea krema za telo

Avon Care krema za ruke i nokte
Balea Fruit Harmony krema za ruke

Avon FootWorks hidratantna krema za stopala
Avon FootWorks sprej za stopala

RoseElixir Body Scrub
Ela buter za usne
Avon maslac za usne Cocoa Butter




 * Mixa  Baby Cleansing Water Soothing Rinse-Free
Pored moje standardne Eucerin i Garnier miceralne vode ova MixaBaby umirijuca voda za ciscenje lica mi je cesto izlazila u susret kada sam na licu imala jako malu kolicinu sminke ili mi je bilo potrebno manje ciscenje lica. 

* Mixa Bi-phase Cleanser Optimal Tolerance 
Kada je rec o skidanju sminke sa podrucja oko ociju dvofazni odstranjivac brenda Mixa se uvek odlicno pokazivao. Najbitnije kod ove vrste proizvoda je da me oci posle koriscenja ne peckaju i da lepo skida sminku oko ociju. 

*Balea miceralna voda za suvu kozu
Jos jedan miceralni rastvor koji se odlicno pokazao. Moram priznati da sam bila u nedoumici da li uopste da probam miceralnu vodu ovog brenda ali s obzirom da izuzetno volim njihove proizvode za ciscenje lica koji su namenjeni su suvu kozu onda sam resila da probam i ovaj sa nadom da ce biti dobar. I odlican je. Super skida necistocu sa lica cak i sminku, posebno mi se dopada sto su napravili posebno za suvu kozu lica. 

*Balea pena za ciscenje lica
Proizvod koji je gotovo potrosen a mogu vam reci da je ovo druga bocica. Pena za ciscenje lica posebno namenjena za osetljivu i suvu kozu, odlicno cisti lice i dodatno ne isusuje. 

*Bioten Skin Moisture Face Cream Dry
Krema za lice takodje namenjena za suvu kozu lica. Jako lepo hidrira kozu, ne ostavlja je zategnutu ali moram priznati da mi se miris ne dopada ali s obzirom da mi retko koja krema odgovara pomirila sam se sa tim. 

*Burra nocni krem za aktivnu negu koze
Proizvod koji se zasluzeno nasao u godisnjim favoritima. Recenziju krema vam ostavljam OVDE gde mozete procitati vise detalja

*Estar Cosmetics Face Peeling Mask
Pored nekoliko maski za lice koje cesto koristim moram priznati da mi je ova najvise odgovarala. Jako lepo deluje na kozi, piling koji maska sadrzi uopste ne iritira kozu i savrseno je hidrira. 


*Avon Advance Techniques 
Tretman za kosu u spreju koji je zamenio pa skoro sve tretmane koje sam koristila ovog tipa. Mozete videti na samoj fotografiji koliko je potroseno i zasigurno cu poruciti jos jedan. Koristim ga i na mokroj i suvoj kosi i najbitnije je da ne ostavlja taj masan film na dlaci. 

*Balea Professional repair ulje za kosu
Ulje za kosu koje je odlicne gustine i koje izuzetno lepo prijanja dlaci, ne masti je i ostavlja kosu hidriranom. Koristila sam na mokroj i suvoj kosi u oba slucaja se izuzetno pokazalo. 

*Avon hranljivi serumi za kosu
Dva seruma i jedan tretman za kosu koje sam koristila jako cesto, pored Baleinog koje sam vec pomenula ovi serumi su odlicno radili posao. Takodje sam njihovo nanosenje praktikovala i na mokroj i suvoj kosi i uvek su se lepo nanosili. Samo jedan stisak na ambalazi je dovoljan za celu duzini kose, a vec znate koju duzini ja posedujem.

*Batiste Fruity&Cheeky Cherry suvi sampon
Sampone za suvo pranje kose koristim vec godinama unazad i meni su izuzetno prakticni. U torbi imam uvek mini pakovanje a sto se tice onog za kucnu varjantu nekako sam uvek potezala za ovim Batiste. Savrsen miris koji ostavlja i sto je bitno ne ostaje jak beli prah na kosi. 

*Propanthen Hair&Skin Renewal Emulsion Forte 
Rastvor koji sam ja najvise koristila za kosu. Proizvod koji moju kosu odrzava zdravom i negovanom.Koristila sam ga najvise na suvoj kosi i u tim momentima je super delovao. 







*Dermix Body Balm
Mleko za negu tela o kome sam pisala detaljnu recenziju OVDE. Zasluzeno je u ovom postu zato sto opravdava svoj kvalitet proizvoda. Pruza kozi odlicnu negu i hidrataciju.

*Balea BodyCreme Vanille&Cocos
Veliko pakovanje ove kreme mislim da nikada necu potrositi. Rec je o kremi za telo sa mirisom vanile i kokosa. Prelep miris koji ostaje na kozi, ne hidrira previse i jako tesko se upija ali ja je koristim u kombinaciji sa uljem za telo i tako se odlicno pokazala. 

*FlorDeMayo Body Milk
O ovom mleku za telo sam takodje napisala detaljnu recenziju, ali moram da napomenem da mi je ovaj proizvod podjednako drag kao i Baleino ulje za telo za koje znate da imam samo reci hvale. Dakle, mleko koje se brzo upija, lako se razmazuje i na kozi ostaje savrsen miris kokosa. Ko zeli i hidrataciju i miris na kozi, preporuka. 


*Balea Handcreme Fruit Harmony
Kada je rec o kremama za ruke ova se nekako uvek provlacila pored svih. Pre svega mislim zbog svog jako lepog i prijatnog mirisa u kombinaciji pitaje i kokosovog mleka. Lepo hidrira i sto je jako bitna brzo se upija. 

*Avon Care Glycerine hand,nail &cuticle cream
Avonove kreme za ruke sam dugi niz godina izbegavala i uopsteno sve njihove proizvode, medjutim sada je situacija skroz drugacija. Sve vise mi se svidjaju njihovi proizvodi a medju njima je i ova krema za ruke. Imam ih nekoliko i za skoro sve imam reci hvale ali ova se posebno izdvojila. Dovoljno je masna zato sto u sebi sadrzi glicerin, miris joj nije bas po mom ukusu ali to nadomestuje sama formula kreme. 

*Avon FootWorks Invisible Sock Cream
Kada je rec o proizvodima za negu stopala ostala sam dosledna Avonovim proizvodim, nekako su mi oni pruzili sve to sto sam trazila. Posebno bih izdvojila ovu hidratantnu kremu sa silicon tehnologijom koja se jako lepo razmazuje i koja izuzetno pomaze da vam stopala ne budu gruba i ispucala. 

*Avon FootWorks Odour Neutralising Foot and Shoe Spray
U kombinaciji sa prethodnim proizvodom cesto znam da koristim ovaj sprej za noge. Ostavlja lep puderast miris koji ostaje na kozi cak i kada koristite obucu pa i period nakon toga. Pored toga sto ostavlja lep miris ima u sebi sitne cestice praha koje ne mozete da vidite ali zato osetite na stopalima koja ostaju glatka i meka. 

*Rose Elixir BodyScrub
Piling koji je namenjen za telo ali ja ga koristim samo za ruke. Previse je grup i imam osecaj da ce mi samo nadraziti kozu tako da nisam ni pokusavala da ga koristim za telo. Za ruke odlicno radi posao, posebno volim da ga nanesem posle skidanja laka za nokte imam posebnu cetku za to tako da za ruke je odlican. 

*Avon Care CocoaButter
Nega usana je bitna tokom cele godine, pored mog omiljenog proizvoda za negu koji cete videti posle ovog, ovaj Avonov maslac se super uklopio. Ostavlja lep miris kakaa ali pored mirisa izuzetno dobro hidrira usne. 

*Ela balzam kako buter
Poslednji proizvod u ovom postu ali nikako najmanje bitan, cak sta vise mogu reci da je ovo glavni favorit koji cu ja koristiti jos dugo dugo. Prirodni balzam za usne koji sam koristila tokom cele godine, savrseno hidrira i ostavlja kozu mekanom. Dovoljno je da nanesete malu kolicinu i usne ce vam biti hidrirane. 







Za neke proizvode sam u prethodnom periodu napisala recenziju a za odredjene ce tek biti postova. Zanima me koji proizvod ste od ovih mozda koristili i da li Vam je neki posebno skrenuo paznju? 



You Might Also Like

2 коментара

  1. Odlični favoriti! :)

    Giveaway je na mom blogu-----> Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  2. I LIKE SOME OF THESE!!! GREAT POST!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary