Burra - Dermalift volume up Active age defense cream

Kada je rec o Burra proizvodima za negu koze, sada vec slobodno mogu reci da se ime tog brenda gotovo svakog dana nalazi u mojoj rutini ...

Kada je rec o Burra proizvodima za negu koze, sada vec slobodno mogu reci da se ime tog brenda gotovo svakog dana nalazi u mojoj rutini same nege. Posle nekoliko postova koje sam objavila upravo o proizvodima pomenutog brenda sasvim logicno je dosao red i da vam predstavim jedan novi. Ovoga puta rec je o proizvodu za negu vrata, dekoltea i grudi. 


Burra Dermalift volume up Active age Defense cream  krem za vrat, dekolte i grudi predstavlja anti-age tretman za negu i regeneraciju koze lica, vrata, dekoltea i grudi. Inovativna formulacija hrani i neguje, deluje antioksidativno i povecava volumen grudi u skladu sa fizioloskim potrebama koze. Krem je bogate teksture, bez parabena i prilagodjen je svim tipovima koze. Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi  pruza trenutni i vidljiv ifekat liftinga tokom celog dana. Nakon njegovog nanosenja, koza obraza, brade i vilice postaje cvrsca i zategnutija. Sam krem rekonstruise vezivno tkivo, koje je sa godinama oslabljeno, povecava sintezu kolagena i otornost koze, oblikujuci njene konture i sprecavajuci njeno dalje opustanje. Krema takodje usporava proces starenja koze jer deluje hidratantno, antioksidativno povecavajuci elasticnost. 



> Sto se tice proizvoda ovog tipa nisam bila sasvim sigurna kako ce ga koza prihvatiti s obzirom da je ovo prvi proizvod koji sam koristila za predeo oko vrata i grudi. Koza mi je suva kao sto vec znate pa je samim tim tu postojala i nesigurnost prilikom prvog koriscenja s obzirom da je krema anti-age a da  prethodno nista slicno nisam nanosila.

 Prva stvar koja mi se dopala je sto se krema jako lepo razmazuje i relativno brzo se i upija, nije previse masna tako da na kozi ne ostaje vec se lepo upija. I ako se po mojim godinama moze reci da mi jos uvek nisu potrebne anti-age kreme, ova je sasvim dobro odreagovala na mojoj kozi, pobosljala je sam tonus koze, dodala je tu svezinu i elasticnost suvoj kozi a donekle sacuvala i cvrstinu. Bez problema je mogu koristiti osobe i sa suvom kozom i ako je i sama krema namenjena za sve tipove koze. Cesto mi se koza u predelu oko grudi i vratu perutala i crvenela sto je posledica suve koze ali sam ovu kremu koristila aktivno oko tri nedelje i ta desavanja na kozi su nestala. Posebna stvar koja mi se dopala je sto sam vec posle nekoliko mazanja primetila taj boljitak na kozi u vidu dobre regeneracije koja se osecala pri dodiru koze. <

Proizvod dolazi u ambalazi od 100ml sto ce biti sasvim dovoljno da se primete rezultati koje ce ova krema ostaviti na Vasoj kozi. 




Active age defense cream je namenjen za :
- vidno ublazavanje bora i pobosljava tonus koze
-podstice regeneraciju koze lica, vrata dekoltea i grudi
-povecava volumen grudi 
-namenjen i osetljivoj kozi 




                  Da li ste mozda probali ovu kremu i koji su vasi utisci ?

You Might Also Like

1 коментара

  1. sounds interesting! nice post.

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net/

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary