Review > Makeup brush organiser, 2pcs powder blush

Na redu je dosao jos jedan post u kome zelim da predstavim dva nova proizvoda. Secate se da sam pre par meseci zapocela objavljivanje post...

Na redu je dosao jos jedan post u kome zelim da predstavim dva nova proizvoda. Secate se da sam pre par meseci zapocela objavljivanje postova u kojima vam prikazujem kupovine, najcesce sa kineskih sajtova koji u svojoj ponudi imaju izuzetno povoljne stvari ali sa fotografije ne mozemo da zakljucimo kvalitet, zato sam ja odlucila da u svojoj saradnji uvrstim i proizvode iz make up sekcije. 


Pre samih saradnji kada nisam imala prilike da porucujem sa razlicitih sajtova gotovo uvek sa imala problem da pronadjem organizatore za sminku, cetke i slicno. A ovi sajtovi su mi zapravo olaksali posao i upotpunili budzet. Dva glavna aktera u danasnjoj prici su sa sajta Tosave.com a to su, organizator za popularne cetke koje izgledaju nalik Artis cetkama, kao i dve cetke za sminkanje.




Dugo sam tragala za nekim organizatorom gde cu moci na odlozim cetke u obliku kasike (smeh) i nijedan se nije uklapao. Medjutim, na ovom sajtu sam pronasla stalak koji je zapravo napravljen samo za te cetke a njegova cena je $4.34 sto je i vise nego povoljno. Izradjen je od izuzetno cvrste pvc plastike a ono sto mi se posebno dopalo je sto dolazi sa folijama preko tako da nece doci do grebanja u transportu. Pored stalka odlucila sam se i za set od dve cetke,set koji se prikazao po super ceni od $3.97 pa sam zelela sve to da uklopim. 

Sto se cetki tice, ovaj set sam najvise uzela zbog vece cetke koja je namenjena za puder i koja mi je pri prvom koriscenu pravila problem. Zapravo, radi se o tome da se na ove cetke prosto morate naviknuti. One su izradjene od sinteticke dlake koja prilikom koriscenja i pranja ne otpada sto je vrlo bitno. Jako je prijatna na licu, i ako je dlaka sinteticka izuzetno je mekana. 

http://www.tosave.com/p/10pc-Toothbrush-Elite-Oval-Makeup-Brush-Holder-Stand-Display-Shelf-Organiser-84721.html

http://www.tosave.com/p/2pcs-Rose-Gold-Face-Foundation-Oval-Toothbrush-Concealer-Brush-Powder-Blush-65040.html












You Might Also Like

1 коментара

  1. Divno izgleda. I ja sam naručila jedan sličan i jedva čekam da stigne. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary