Review product > Ingrid makeup

Napokon je pravo vreme za novi post u odeljku '' Review product' '. Kako sam cvrsto resila da ova sekcija ima novih postov...

Napokon je pravo vreme za novi post u odeljku ''Review product''. Kako sam cvrsto resila da ova sekcija ima novih postova, sela sam i napisala svoje utiske i ovim proizvodima koji su do mene stigli pre oko mesec dana sa sajta Kozmetikaiparfemi. Priznajem, Ingrid kozmetiku nikada ranije nisam probala pa je ovo zaista bilo pravo vreme da se upoznam i sa asortimanom iz njihove ponude. Kako je i sam brend izuzetno pristupacan i u cenovnom rangu se moze uvrstiti u drogeriske proizvode, verujem, odnosno sasvim sam sigurna da ce vam ovaj post biti koristan. Odlucila sam se za proizvode za razlicite segmente sminkanja, dakle imamo bazu, zatim tecni puder, puder u prahu, puder za setovanje/fiksiranje sminke, bronzer i tecni mat ruz...



Kako je sama baza odnosno prajmer ( Ingrid Makeup Base )jako bitan korak pre nanosenja sminke, ja sam se odlucila za njihovu zelenu bazu. Oni u svojoj ponudi imaju cak tri baze za lice i za razlicite namene. Providna baza ce uciniti da vasa koza bude sjajna i matirana, roze je za glatku kozu sa malo sjaja dok je zelena koju sam ja uzela za otklanjanje crvenila i matiranje. Sam proizvod dolazi u staklenoj ambalazi od 30ml i ono sto se meni dopada je sto ima jako prakticnu pumpicu za nanosenje tako da vam nece izadji vise proizvoda nego sto treba. Zelene je boje i jako se dobro upija u kozi sto je najbitnije kod baze. Lepo prekrije nadostatke cak i crvenilo i meni se to posebno dopada. 

Naredni proizvod je tecni puder Ideal face. Za razliku od baze on nam dolazi u plasticnoj ambalazi, militraze cak 35ml i ima prakticnu pumpicu za nanosenje ( identicna kao kod baze). Puder na sajtu mozete pronaci u pet razlicite nijanse a cena je kao sto sam napisala na pocetku posta skoro pa identicna kao proizvodi iz drogerija. Sto se samog pudera tice, lepo se nanosi na licu, moja koza ga je brzo upila i ako je naglaseno da je za sve tipove koze, uvek imam taj negativan stav prema puderima da ce mi biti previse teski na licu i da ce mi koza dodatno biti zategnuta. Sa ovim puderom to nije bio slucaj, i ako ima cak srednju pokrivnu moc. Lagan je na licu i koza izgleda sveze i hidrirano. 



Narednom proizvodu sam se najvise radovala da probam a to je Professional Translucent Loose Powder. Zapravo transparentne pudere u prahu nisam toliko cesto koristila vec su oni bili mahom u kamenu ali takodje bele boje. Ovaj dolazi u jako lepom pakovanju i imate i sundjercic za nanosenje ( ja koristim cetku ). Proizvod ima 10g ali je to sasvim dovoljno da vam potraje cak nekoliko meseci. Priznajem da je setovanje lica bila izuzetno lakse sa ovim puderom zato sto se u pakovanju nalazi lep dozer i jako je malo potrebno da nanesete. Sam prah je suv sto je sasvim i ocekivano kod ove vrste proizvoda ali ako kozu pre nanosenja lepo hidrirate zaista necete imati problem da imate zategnute delove lica. 

HD Beauty Innovation Transparent Powder je ustvari puder u kamenu koji ce vasoj kozi dati biserni sjaj i lepu zavrsnicu sminkanja. Prvo sto morate spaziti kada pocnete da koristite ovaj proizvod je izuzetno prijatan miris koji vam nikako ne moze zasmetati, to je ono sto sam ja prvo zapazila i sto mi uvek iznova prija kada pocnem da ga koristim. Dolazi u veoma prakticnoj ambalazi od cak 25g sto je zaista mnogo proizvoda i sigurno ce vam trajati znatno duze od drugih. Lako se nanosi na licu, lepo zagladi kozu i moze se jako lepo ublendati i na licu ga skoro i ne osecate. 
A kada je rec o HD Beauty Innovation Bronzing Powder odnosno bronzera za lice, moram da priznam da sam se ovom proizvodu najvise radovala da probam, zato sto sam dosta cula lepog o njemu. I bronzer se kao i prethodni proizvod nalazi u plasticnoj ambalazi od 25g tako da ce i on takodje trajati dosta dugo, s obzirom da njega necete stalno i nanositi. Ima isti miris kao i transparentni puder i nalazi se u istom obliku cveta. Kod bronzera mi je najbitnije da on nema onaj narandzasti pod ton zato sto ce onda koza izgledati izvestaceno i ''prljavo'' sto kod ovog nije slucaj. Lepo se blenda, pigmentovan je i sasvim malo je dovoljno da biste ga lepo naneli. Ja sam ga najvise koristila za konture lica i odlicno je posluzio. 
I poslednji proizvod u ovom postu je Liquid lipstick Matt - tecni mat ruz za usne. Ja sam se odlucila za nijansu 107 koja mi je idealna za ovu sezonu. Ambalaza je od 7ml i ona je kao sto je i ruz u mat pakovanju. Sam ruz ima jako lep miris koji ne smeta, takodje je i aplikator funkcionalan za nanosenje. Pigmentovan je sasvim dovoljno ali ga posle hrane ili pica mozete dodatno naneti a pritom ce lepo izgledati. Brzo se susi na usnama i nije lepljiv sto je dodatni plus za ovaj proizvod. 







You Might Also Like

1 коментара

  1. Nažalost Ingrid kozmetika nije dostupna u BiH ali već dugo imam želju probati neÅ¡to iz njihovog asortimana, nadam se da će mi se uskoro ukazati prilika. ☺
    Divne fotografije ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary