Skin care > Eucerin ph5 losion za telo

Nega tela je izuzetno bitna kao i sama nega lica. Na trzistu mozete pronaci razlicite proizvode za negu tela i za odredjene tipove koze. M...

Nega tela je izuzetno bitna kao i sama nega lica. Na trzistu mozete pronaci razlicite proizvode za negu tela i za odredjene tipove koze. Moram da priznam da se dovoljno paznje ne posvecuje osetljivoj kozi ali mi je drago da vam mogu predstaviti dobar proizvod bas za ovaj tip koze. Dakle suv i osetljiv. Rec je o Eucerin ph5 losionu za telo. Ph5 linija je namenjena osetljivoj kozi radi jacanja prirodne barijerne funkcije koze. Sadrzi 5% deksapantenol koji aktivira prirodnu regeneraciju koze. 
Sam proizvod dolazi u beloj ambalazi od 200ml jednostavnim dizajnom sa prakticnim dozerom za nanosenje proizvoda iz kojeg vam nece izaci previse proizvoda. Losion je bele boje i prijatnog mirisa koji se ne zadrzava previse na kozi. Kremaste je strukture i sto je najbitnije koza ga jako lepo upija i ne ostaje masan trag na kozi, vec cete pod prstima osetiti samo mekocu.  Moram da priznam da sam razliku primetila odmah nakon prvog koriscenja, a verujem da cete i vi to primetiti. Koza je primetno bila vise hidrirana i sto je jako bitno nije bilo nikakvih alergiskih reakcija sto neki losioni znaju da izazovu tako da ovaj proizvod mozete koristiti i ako ste skloni cestim alergiskim reakcijama. Proizvod jeste namenjen za osetljivu kozu ali ga mogu koristiti osobe i sa drugim tipovima koze. Ja sam ga najcesce koristila uvece pred sam odlazak u krevet i efekat je bio zaista odlican. 








You Might Also Like

1 коментара


  1. This is so inspiring! I love the post:)
    Dilek ...

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary