Make up > Ingrid Satin Touch HD Beauty Innovation rumenilo

Sa asortimanom i sminkom brenda Ingrid upoznala sam se prethodne godine i od tada se trudim da isprobam sve iz njihove ponude iz razloga ...

Sa asortimanom i sminkom brenda Ingrid upoznala sam se prethodne godine i od tada se trudim da isprobam sve iz njihove ponude iz razloga sto nisam naisla na proizvod koji mi ne odgovara. Njihove proizvode mozete pronaci u razlicitim lokalnim parfimerijama ali ja mogu da vam preporucim sajt Kozmetikaiparfemi.rs na kome mozete uredno videti sve proizvode iz njihove ponude. 
Danasnji proizvod o kome cu vam nesto vise reci je Ingrid Satin Touch HD Beauty Innovation rumenilo Svi njihovi proizvodi koji dolaze u ovakvoj ambalazi i koji su u kamenu imaju pre svega jako lep miris koji ne mozete da ne primetite. Ovo rumenilo dolazi u manjoj ambalazi od 3.5g i ima poklopac koji je proziran da mozete lepo da vidite proizvod. Samo rumenilo nije ravne kamene strukture vec kao sto mozete da primetite i na fotografijama ima urezanu ruzu sto dodatno doprinosi da proizvod izgleda lepse. I ako je gramaza mala to ne treba da vas zbuni zato sto se rumenila inace jako sporo trose. U svojoj ponudi imaju cetiri razlicite nijanse, 10,11,12 i 13 a ovo na fotografiji je 12. Samo rumenilo je svilenkaste strukture i konkretno ova nijansa vuce na koralnu i ima malo simera u sebi. Nije preterano mnogo pigmentovano ali meni to i odgovara zato sto vise volim da nadogradim rumenilo nego da se dogodi da ga previse nanesem. Jako se lepo blenda i malo je potrebno da nanesete da bi se primetilo i slobodno mogu reci da se gotovo i ne trusi. Lepo izgleda na licu i daje onaj blistav sjaj kozi.








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary