New in > Eveline Facemed+ pilinzi za lice

Sa Eveline brendom upoznali ste se u nekim prethodnim postovima a sada zelim da vam predstavim par noviteta iz sekcije skin care. Uvek sa...

Sa Eveline brendom upoznali ste se u nekim prethodnim postovima a sada zelim da vam predstavim par noviteta iz sekcije skin care. Uvek sam se vodila time da dobra sminka ali i samo lice nece lepo izgledati ako vam koza nije negovana i ako joj ne posvedjujete dovoljno paznje. A u svemu tome pomocice nam odredjeni proizvodi za tu namenu. Za danasnji post imam da vam predstavim nesto sasvim novo, a rec je o Facemed+ pilinzima za lice za razlicite tipove koze. Oba dolaze u manjim prakticnim pakovanjima od 50ml.

Enzimski piling za ciscenje lica za suvu i osetljivu kozu je ujedno 3u1 proizvod. Nezno cisti lice, smanjuje crvenilo i ugladjuje kozu i cini je elasticnom. Sam enzimski piling  baziran je na aktivnoj formuli obogacenoj AHA kiselinama i enzimom papaje. Takodje sadrzi vitamin B3 koji obnavlja kozu, sprecava gubitak vode i smanjuje pojavu crvenila. Piling mozete lepo ravnomerno naneti na lice i blago ga utrljati u kozu i potom isprati. Kod vecina pilinga meni je koza nakon koriscenja ostala zategnuta i blago crvena, ali kod ovog to zaista nije bio slucaj. Ostala je hidrirana i mekana na dodir. Takodje iz iste linije Facemed+ nalazi se piling koji je namenjen za masnu i kombinovanu kozu. On za razliku od prethodnog dobro regulise sekreciju sebuma sto je izuzetno bitno kod pilinga za ovaj tip koze. Efikasno otklanja mtrvu kozu i zateze pore. Oba pilinga su kozu ostavila cistom i hidiranom. Lepo se ispira sa vodom i ne ostavlja kozu zategnutom posle koriscenja. Mozete ga koristiti dva puta nedeljno, ako smatrate da treba onda mozete i cesce, svakako kozu necete samim pilingom iritirati ako biste ga cesto koristili iz razloga sto je blag ali i sasvim dovoljan da kozu ostavi cistom i hidriranom.  







You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary