Afrodita - Tropical marmelada zastitni faktor 10

Leto je uveliko tu, ako neko od vas nije pronasao svoj super proizvod za suncanje uz pomoc kog cete biti zasticeni ali i dobiti brzo lepi ...

Leto je uveliko tu, ako neko od vas nije pronasao svoj super proizvod za suncanje uz pomoc kog cete biti zasticeni ali i dobiti brzo lepi preplanuli ten, onda je ovaj post za vas jako koristan. Godinama sam tragala i vrlo cesto menjala razne prskalice i kreme dok napokon nisam resila da isprobam marmeladu. Ali ne onu jestivu vec iz Afrodita Cosmetics. Rec je o SunCare kolekciji i Tropical Marmeladi. 
Proizvod se nalazi u ambalazi od 200ml sto je sasvim dovoljno proizvoda za jednu sezonu. Prvo sto cete primetiti je tamna boja proizvoda kao i prelep miris koji je prijatan. Marmelade se najcesce koriste za brze tamnjenje i dobijanje lepe preplanule boje i ne sadrze zastitni faktor, ali kod ove to nije slucaj. Ona ima SPF10 ali to svakako ne znaci da je mozete nanositi prvih dana letovanja ali i to sve zavisi da li vec imate neku podlogu i da li ste se vec mozda izlagali suncu. Ako vam koza nije pripremljena za suncanje nikako nemojte nanositi ovu marmeladu prvih nekoliko dana zato sto ce vasa koza biti sigurno izgorena od sunca. Dakle, najbolje je zapoceti sa koriscenjem kada sami primetite da je koza dovoljno spremna za manji zastitni faktor i kada vec imate neku podlogu od boje na kozi. Pored toga sto ce vam pomoci da dobijete lepu boju, ona ce takodje i negovati vasu kozu. Lepo se nanosi i razmazuje i nije lepljiva sto je meni jako bitno kod proizvoda za suncanje. 
Sadrzi organsko kokosovu ulje sa Filipina  dragoceni KARITÉ i KAKAO maslac te ekstrakt Å¡argarepe s visokom koncentracijom beta-karotena. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary