Eveline letnje mazalice za telo

Vec je postala rutina da vam na blogu prikazujem proizvode brenda Eveline Cosmetics ali za ovaj post sam odvojila letnje favorite. Ova dva...

Vec je postala rutina da vam na blogu prikazujem proizvode brenda Eveline Cosmetics ali za ovaj post sam odvojila letnje favorite. Ova dva proizvoda sam na letovanju najvise koristila ali i nakon toga. 
 Prvi je proizvod za ubrzano i pojacano tamnjenje. Proizvod je 3u1 koji ce vam pruziti 
-ubrzano tamnjenje
- pojacava intezitet boje 
- produzava preplanuli ten. 
On je na bazi kreme, mleka za telo u ambalazi od 150ml. Izuzetno je prijatnog mirisa tako da ga mozete koristiti bas cesto kao sto sam i ja. Ja imam suvu kozu i svetle sam puti tako da su mi proizvodi na ovoj bazi uvek potrebni. Ja sam ga koristila u kombinaciji sa zastitnim faktorom ali moram da priznam ono sto sam najvise primetila kod njega je to da mi je pomogao da pojacam intezitet boje i produzava mi jos uvek preplanuli ten. Dakle, nanosim ga i uvece tokom setnje i preko dana, nije lepljiv tako da vam uopste nece smetati na kozi. 
Naredni proizvod sam koristila bas cesto i uvek je bio samnom u torbi a to je suvo ulje u spreju. Generalno, proizvode ovog tipa zaista volim da koristim a ovaj mi se posebno dopao zato sto se moze koristiti za lice telo i kosu, dakle za razlicite je namene. Meni se dopalo zato sto na letovanju nisam morala da nosim tri razlicita proizvoda vec sam ovaj koristila za negu koze i kose. Sadrzi 125ml i prijatnog je mirisa. Ima sedam prirodnih ulja ( ulje lavande, ruzmarina, necena, soje, suncokreta, argana i kamilice ).  Ima rasprsivac za lakse nanosenje i jako se lepo razmazuje. Koza ga brzo upija tako da necete uopste imati problem da vam se garderoba umasti zato sto ulje samo po sebi nije masno da bi doslo do toga, brzo se apsorbuje. 


You Might Also Like

1 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary