Reviews product > Ingrid Ideal Face Contouring Cream

Dugo nije bilo posta na blogu u kome ce fokus biti na odredjeni make up proizvod. Ali vreme je da to ispravimo. Vec ste upoznati sa cinjen...

Dugo nije bilo posta na blogu u kome ce fokus biti na odredjeni make up proizvod. Ali vreme je da to ispravimo. Vec ste upoznati sa cinjenicom da volim da koristim proizvode brenda Igrid koje mozete online pronaci na sajtu Kozmetikaiparfemi.rs i zato ce danasnji proizvod biti upravo iz njihovog asortimana. Rec je o paleti za konturisanje lica Ingrid Ideal Face contouring cream. U poslednjih par meseci se intezivno sminkam i imam prilike da probam razlicite proizvode. Kada je na red stigla i ova paleta, ali kao i svaki drugi proizvod ja gotovo nista ne ocekujem. Volim tako da se nicemu ne nadam i najcesce se desi suprotno. Konkretno, proizvode za konturisanje sam najcesce koristila u praskastom izdanju ali kremaste zaista nisam imala prilike da probam.



Ova paleta je kao sto vidite pre svega veoma prakticna, kada to kazem mislim na to da jednostavno obozavam kada u jednom proizvodu imate zapravo tri. Dakle tu se nalaze proizvodi za konturisanje lica, tamniji deo za korekciju delova na licu, zatim svetliji da istaknemo delove koje zelimo i na kraju tu je i hajlajter. Ambalaza je plasticna i ima ukupno 18g sto znaci da imate sva tri proizvoda po 6g sto je sasvim dovoljno da vam traje odredjeni vremenski period. Sama struktura je kremasta ali to vas ne  sprecava da proizvod lepo nanesete. Odlicno se blenda ja koristim cetku dok mozete i beauty blender, i sa njom i blendam dok hajlajter nanosim prstima zato sto mi se mnogo vise dopada kada se tako nanese. Kada je rec o pigmentaciji ona je sasvim zadovoljavajuca za moj svetliji ten a verujem i za devojke koje imaju malo tamniji. Svakako je proizvod odlican da se postigne taj prirodni izgled lica koji ja generalno i najvise volim. 

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary