Vollare PROils Perfect Curls - serum za kovrdzavu kosu

Ako biste me pitali koliko sam dobila poruka od pocetka blogovanja koje preparate za kosu koristim i kako negujem kosu, slagala bih vas. A...

Ako biste me pitali koliko sam dobila poruka od pocetka blogovanja koje preparate za kosu koristim i kako negujem kosu, slagala bih vas. Ali mislim da je doslo vreme da vam povremeno prikazem koje preparate za negu kose koristim i kako je odrzavam da koliko toliko ostane lepa i negovana. 
Serumi za kosu su proizvodi koje koristim jako dugo, pa mogu slobodno reci od kada mi je kosa tretirana.  Nedavno sam pocela da koristim i da se upoznajem sa prvim proizvodima brenda Vollare koje mozete pronaci na sajtu Kozmetikaiparfemi.rs i sa njihovim serumima/uljima za kosu. Ja sam se odlucila za PROils Perfect Curls za kovrdzavu kosu zato sto mi je kosa kao sto mozete da primetite najcesce talasasta. 
Serume za kosu ne morate da koristite da bi vasa kosa bila zdrava ali ce vam izuzetno pomoci da je lakse odrzavate i da lepse izgleda i oni ce vam takodje pomoci u ocuvanju kvaliteta kose. Kada je rec o vrstama seruma tu imate sirok izbor ali moram da vam naglasim da nije od tolike vaznosti za koji tip kose je namenjen, ja neretko znam da pomesam serum za kovrdzavu kosu i serum za obojenu kosu, dakle najbitnije je da ce vam on kosu zastititi od svih spoljnih negativnih uticaja,tako da za bilo koji Vollare serum da se odlucite necete da pogresite. 
Svi njihovi serumi dolaze u staklenoj bocici od 30ml sto se moze i reci da je neki standard kada je o pakovanju rec. Ima jako dobar patent za doziranje proizvoda i nikada vam ne moze izaci vise nego sto vi zelite. Konkretno Vollare Coconut Oil poseduje kompleks kokosovog ulja i  namenjen je posebno kovrdžavoj kosi i ja ga koristim na mokroj i suvoj kosi. Kada ga koristim na mokroj kosi, to je u onom momentu kada skinem peskir sa glave koji je prethodno upijo visak vode, istisnem dve pumpice na dlanove protljam prstima i nanesem na celoj duzini kose pocev od korena pa sve do vrha, a kada je rec o nanosenju na suvoj kosi onda je jedna pumpica dovoljna da bi se lokne lepo definisale i izgledale zdravije. Prilicno je gust ali se jako lepo razmazuje i nanosi na kosi i moram da priznam da ga kosa prilicno brzo upija. Prvi utisak cete odmah primetiti bilo da nanesete na vlaznoj ili suvoj kosi zato sto ce kosa postati meksa i blistavija i glatka na dodir i pritom ulje je jako lepog prijatnog mirisa. Nimalo nije lepljiv tako da se ne morate plasiti tog lepljivog momenta kao sto se desava sa drugim proizvodima ovoga tipa. 
Sto se mene tice i celokupnog utiska, zasigurno cu uzeti jos neki Vollare serum zato sto vidim da kosi izuzetno prija, postala je blistavila, ne mrsi se i jako se lepo rascesljava. 

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary