March Favorites

Mart je jako brzo prosao, cini mi se kao i svaki mesec do sada. Ali ja cu ispostovati rubriku koju cu praktikovati svakog meseca a to je p...

Mart je jako brzo prosao, cini mi se kao i svaki mesec do sada. Ali ja cu ispostovati rubriku koju cu praktikovati svakog meseca a to je post o omiljenim prozivodima prethodnog meseca. Kao sto sam vec napomenula, volim ove postove da citam i na drugim blogovima,a znam da i vi volite kozmeticke postove, pa da pocnemo.
Ja sam izdvojila svega par proizvoda, nisam bas bila azurna sto se marta tice da probam nove prozivode ali ovi su se nekako izdvojili.

Garnier 
Loreal Skin Perfection Miceral Water
Avene termalna voda
Balea sampon za suvo pranje kose
Balea tecni sapun za ruke
Balea univerzalne kreme 
Ilia ruz za usne 
Maybelline Babylips
Essence sjaj za usne 

Sto se tice proizvoda za negu lica, ove sam u martu najvise koristila. u pitanju je Garnier Essentials gel za ciscenje lica koji ima predivan miris i koji totalno osvezi kozu. Koristim ga ujutru i sasvim je dovoljan da lice posle njega bude cisto i osvezeno. I ne isusuje kozu sto je najbitnije. 
Moj utisak o Loreal Skin Perfection miceralnoj vodi mozete procitati u OVOM postu tako da ne ponavljam sve isto ali je u svakom slucaju preporucujem.
Termalne vode sam probala od dva razlicita proizvodjaca ali sam se ipak vratila na Avene zato sto mi najvise odgovara. Termalnu vodu obicno koristim pre koriscenja dnevne ili nocne kreme tako mi zapravo najvise odgovara. Lepo mi omeksa kozu i osvezi lice onda kada treba. 

Proizvode za kosu volim uvek iznova i iznova da probam, vec ste verovatno to zapazili kroz postove. Dva proizvoda koje sam najcesce koristila su i Balea sampon za suvo pranje kose i Gliss instant hair -filling serum za kosu. Sto se tice seruma za kosu, za njega cu ispisati jedan duzi post zato sto serum to definitivno zasluzuje. Mogu samo reci da je odlican za ostecenu i farbanu kosu. Kosa je posle koriscenja seruma zaista meka na dodir i svilenkasta i ono sto je meni bitno kod seruma ove vrste da ne maste dodatno kosu. 


Ove dve male kremice su kod mene osvojile sve simpatije. Prvo sam imala problem da ih nadjem zato sto su se svuda gotovo rasprodale pa mi je draga devojka pronasla ove divnoce i poslala mi. Mojoj sreci nije bilo kraja. Baleine kremice cije je pakovanje preslatko i zaista je malo, imaju svega po 30ml i staju u apsolutno svaku torbicu. Prva je sa mirisom tresnje i ima kiselkasti sladak miris, ako je to ikako moguce opisati i ona mi je za nijansu lepsa od druge koja poseduje miris lavande koji bas mnogo i ne preferiram, ali svakako je lepo uklopljen. Najcesce sam ih koristila za ruke zato sto su jako male i skoro da sam ih i potrosila.
Od tecnih sapuna, retko kada moze neki da mi se svidi ali ovaj Balein od limete i zelenog caja je za sada dobar.ne isusuje kozu ruke, lepo mirise i radi ono sto tecni sapun treba da radi

Sa proizvodima za usne nisam mnogo eksperimentisala i nisam mnogo sto sta novo probala, ali ova tri proizvoda su se dobro pokazala. 
Za Maybelline Babylips ne treba mnogo pisati, i dalje mi je medju favoritima pink punch ali i ovaj plavi sam cesto koristila najcesce pred spavanje zato sto ne ostavlja nikakvu boju i odlicno hidrira usne. 
Sjajeve za usne ko me poznaje zna da ih nesto posebno i ne volim ali ovaj Essence sam za divno cudo koristila. U pitanju je Essence sjaj za usne nijanse 07 i mogu vam reci da je jako postojan. Sluzio mi je cak dobro i za slikanje samo sto je mana sto se malo vise lepi (kada se razduva vetar a kosa je pustena, ne nikako)
Ovaj ruz Ilia ste videli u OVOM i za sada je on taj koji najcesce korstim. Stigao mi je sa OVOG sajta i tu mozete pogledati kompletnu ponudu sminke koju nude. 
Da li ste koristili neki od ovih proizvoda i koji su vasi utisci? 







You Might Also Like

1 коментара

  1. Odlični proizvodi! Baby Lips ♥ ♥

    Novi post na mom blogu + Q&A: jasminadi.blogspot.com

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary