Burra - krem za aktivnu negu podrucja oko ociju

Vec ste upoznati sa informacijom da sam zapocela sjajnu saradnju sa brendom  Burra  kozmetike pa samim tim citacete recenzije njihovih pro...

Vec ste upoznati sa informacijom da sam zapocela sjajnu saradnju sa brendom Burra kozmetike pa samim tim citacete recenzije njihovih proizvoda na blogu. Ovoga puta glavnu rec u postu ima Burra krem za aktivnu negu podrucja oko ociju


Burra krem za aktivnu negu podrucja oko ociju predstavlja osnovu anti-age tretmana za negu i regeneraciju podrucja oko ociju, kao i predela oko usana. Inovativna formulacija ujedinjuje mocne sastojke koji smanjuju nastanak finih linija bora i obezbedjuje osetljivoj kozi dugotrajnu hidrataciju. Krem je lagane teksture, bez parabena, prilagodjen svim tipovima koze. 
Krem takodje sadrzi inovativan kompleks peptida, koji predeo oko ociju cini svetlijim, smanjuje otecenost i pojavu bora, poseban aktivni princip, ekstrat zelene alge Euglena gracilis, koji podstice regeneraciju koze, povecava tonus i cvrstinu i uklanja znakove umora. U svom sastavu ima i hijaluronsku kiselinu i beta-glukan, anti-age aktivne komponente, kao i ulja marule i argana, bogata antioksidansima.


Prvu stvar sto uvek primetim kod kozmetickog proizvoda jeste sama ambalaza. I u prethodnom postu o Burra proizvodu naglasila sam da je ambalaza jako kvalitetna i odaje utiska luskuznog pakovanja. 
Sto se samog proizvoda tice, sa njim sam odmah pronasla super spoj. 
Koristila sam krem skoro mesec dana i koristicu ga i dalje, Dakle uvece posle ciscenja lica ja sam ga nanosila samo na podrucje oko ociju. Naredna stvar, tekstura je jako lagana tako da se bas dobro razmazuje i koza ga dobro upija. Kada ga nanesem osecam blago osvezenje i ''rasterecenost'' u tom predelu oko ociju. 
Ovaj proizvod ce posebno prijati osobama koje vecinu svog vremena provode pored racunara zato sto krem potpuno osvezi i smanji otecenost oko ociju. Takodje ga preporucujem osobama koje imaju prve sitne borice radi redukovanja istih. 


Pakovanje je od 20ml u ambalazi od mekane plastike sa veoma dobrim aplikatorom za doziranje proizvoda. Cena je 1200din sto zaista smatram da je cena naspram kvalitetu pristojna. Proizvod ce vam zasigurno trajati nekoliko meseci. 
Mozete ga kupiti u Lilly drogerijama ili u bolje snabdevenoj apoteci. 




Ako je neko od vas probao ovaj proizvod, ocekujem vase utiske. ..


You Might Also Like

8 коментара

  1. Na tvoju preporuku sam kupila nocni krem za negu koze i zaista se nisam pokajala. Ovo je naredno na spisku zelja ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas mi je drago sto je preporuka bila dobra :*

      Delete
  2. Super post!Njihovi proizvodi su fenomenalni,ali ovo jos nisam probala,sad si me bas zainteresova 😁
    Blog ti je divan,novi sam clan!Znacilo bi mi i da ti pogledas moj blog i zapratis ga ako zelis 😘😘
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Deluje mi da super radi posao :) !

    ReplyDelete
  4. Super post
    Novi blog, ko hoće može da pogleda
    https://fashionsecretssnts.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary