Burra - Nocni krem za aktivnu negu koze

Jos jedan brend sa kojim sam ostvarila jako lepu saradnju. U pitanju je dobro poznati brend  Burra  kozmetike. Proizvode sam dobila pocetk...

Jos jedan brend sa kojim sam ostvarila jako lepu saradnju. U pitanju je dobro poznati brend Burra kozmetike. Proizvode sam dobila pocetkom meseca aprila, i od tada sam ih redovno testirala da bih mogla da vam napisem detaljnu recenziju. Ovoga puta glavni akter je Burra nocni krem za aktivnu negu koze.


Sama krema predstavlja idealnu kombinaciju savremenih aktivnih principa izbalansiranih tako da umiruju , hrane , regenerisu kozu tokom noci i uklanjaju znakove umora. Krem je bogate teksture, bez parabena , formulisan prema fizioloskim potrebama koze.


Kako deluje: 
Krema sadrzi poseban aktivni princip, ekstrat zelene alge Euglena gracilis, koji podstice regeneraciju koze, povecava tonus i cvrstinu i uklanja znakove umora, Caprooyl Tetrapeptide-3 podstice prirodnu sintezu kljucnih komponenata dermo-epidermalnog spoja, hijaluronsku kiselinu i beta-glukan,anti-age aktivne komponente, kao i ulja marule i argana, bogata antioksidansima.


Za moj tip koze ova krema se odlicno prilagodila. Pri svakom prvom koriscenju bilo koje kreme za lice,skepticna sam kako ce ona reagovati na mom licu. 
Prvo sto mi se svidelo kod ove kreme sto miris nije zaista jak. Prva stvar kod kreme sto zapazim je njen miris, ne volim one jake vestacke mirise. To je kod ove kreme plus. Dakle, miris nije prejak. 
Naredna stvar koju sam primetila i koja me je kupila je ta sto je krema  dovoljno masna da mi dodatno ne isusi moju suvu kozu lica. To je stvar koja je meni i najbitnija kod kreme. 
Takodje lepo se razmazuje, sto ja takodje volim kod krema. Kada je koza lica suva, to je jedna bitna stavka. 
Koza mi je brzo upijala, i sto je najbitnije ona je posle nje ostala mekana i hidirana. 
Toliko mekana, da sam bila malo zatecena, zato sto mi se desavalo da posle nekih krema koza postane totalno drugacija, kao da kremu nisam ni nanela. 



Sastav: ekstrakt zelene alge Euglena gracilis, Caprooyl Tetrapeptide-3, hijaluronska kiselina, beta-glukan, ulja marule i argana.


Moj zakljucak je da ova krema zaista moze savrseno da odgovara osobama koje imaju tip koze koji je suv i osetljiv. Radi ono zasta je i namenjena, ostavi kozu dihiranu i pre svega negovanu. 
Krema dolazi u staklenoj ambalazi koju ja vise volim od svih ostalih u militrazi od 50ml. 
Kremu mozete poruciti na sajtu Esensa.rs, njena cena je 1950din. 


Kakva iskustva imate sa Burra kozmetikom, i koji proizvod ste probali iz njihovog asortimana?




You Might Also Like

8 коментара

  1. Ako je za suvu kozu dobra mora se naci na mojoj wishlist-i !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je zaista odlicna, ako probas javljaj utiske :**

      Delete
  2. Obozavam dobar deo proizvoda iz njihovog asortimana! Dnevna, nocna i okoloocna krema su sastavni deo moje dnevne rutine, a BB krema je neprevazidjena! Moja koza je normalna ka kombinovanoj i super su mi legle kremice. Na zalost rollonom nisam bila zadoboljna, jednostavno ne radi svoj posao!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znaci definitivno moram da probam jos nesto iz njihovog asortimana. Svakako mi je drago sto ti se vecina njihovih proizvoda dopala :**

      Delete
  3. Kada sam videla da si zapocela sa njima saradnju jedva sam cekala tvoje iskrene utiske !! Meni je njihova dnevna krema fantazija...
    Pozdrav Ana

    ReplyDelete
  4. Skoro svi njihovi proizvodi su prijali mojoj koži. BB krema je nešto najbolje što sam probala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BB kremu stavljam odmah na spisak za narednu kupovinu :**

      Delete
  5. Volim njihove proizvode, ovaj medjutim nisam isprobala, ali stavljam na wishlist-u :)

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary