Estar losion za lice

Kada se bavite ovim poslom u kojem je osnova saradjivanje sa odredjenim brendovima, sajtovima i ljudima koji stvaraju nesto lepo i pritom ...

Kada se bavite ovim poslom u kojem je osnova saradjivanje sa odredjenim brendovima, sajtovima i ljudima koji stvaraju nesto lepo i pritom to iskustvo treba preneti svojim pratiocima i kada zapocnete saradnju sa ljudima koji rade nesto sto vas je na prvi pogled oborilo s nogu e onda je to pravi dozivljaj blogovanja. 
Ja sam slobodno mogu reci srecna sto cu vam preneti najpozitivnije utiske o Estar Cosmetics brendu. 
Priznajem, nisam uopste bila obozavatelj proizvoda rucne radinosti odnosno proizvoda u kojima su bili svi prirodni sastojci. Dok nisam probala prvi pa vremenom i svaki sledeci, Estar je definitivno razbio moje predrasude za sva vremena. 

Kada je rec o samom brendu, on je nastao 2003. god u Novom Sadu. Trenutno imaju razlicite proizvode za ciscenje negu lica i tela kao i odeljak za muskarce. 
Naspram kvalitetu cene su krajnje povoljne. .


Danasnji glavni akter posta je LOSION za lice. 
Dolazi u plasticnoj ambalazi sadrzine 100ml.
Na vrhu ambalaze nalazi se dozer sa kojim jako dobro mozete dozirati proizvod na tufer. Nije guste sadrzine tako da se lepo nanosi na licu gde je potrebna mala kolicina. 
Sama tecnost je prozirna, miris je skroz prijatan i ostaje blago na kozi posle ispiranja. 

Rec proizvodjaca: 

Losion za lice koji čisti kožu, hidrira je, smanjuje crvenilo i iritacije. Oslobađa zapušene pore od zaostalih nečistoća i šminke. Moguće je koristiti ga i za skidanje šminke sa očiju i lica kako tvrde naši kreativni korisnici. Ne isprira se, a  nakon njega nanosi se facial drops ili krema po izboru. Pogodan je za sve tipove kože. Novi sastojak je suvi biljni ekstrakt kamilice! 



Na samoj ambalazi je upustvo za upotrebu  gde je naglaseno da se prvo skine sminka sa mlekom za ciscenje pa zatim da se nanese losion. Ja sam recimo posle miceralne vode ili nekog drugog sredstva nanela losion, cak sam u par navrata skidala sminku samo ovim losionom i tada sam se zapreprastila rezultatom. Dakle losion mi je skinuo cak i ostatke maskare koja mi je ostala u predelu oko ociju. 

Sto se samog ciscenja tice, losion zaista radi svoj posao. Ali meni je recimo kod bilo kog sredstva za ciscenje lica jedna stavka jako bitnija od samog ciscenja. 
Dakle rec je o tome kakva koza ostaje posle proizvoda koji smo koristili? 
Znate vec moje probleme sa osetljivom kozom. 
Kod vecine proizvoda sam osetila posle lepog ociscenog lica, da koza pocinje da mi se zateze pecka i crveni. 
Jeste da je meni lice super ocisceno ali ja zaista ne volim da trpim takve neprijatnosti. Tako sam i posle ovog proizvoda cekala kako ce moje lice da odreaguje. I tada me je ovaj proizvod i kupio, doslovno receno. 
Bila sam sva srecna kada sam shvatila da sam upravo upotrebila proizvod koji cisti i neguje. Dakle, nijedan deo na licu mi nije pocrveneo, nisam imala nikakva peckanja takodje ni zatezanja. Koza je bila mekana, cak sam bila hrabra da par noci posle losiona ne nanesem nocnu kremu i zaista se nisam pokajala. Posle toga nisam imala nikakvih neprijatnosti a koza mi je bila maksimalno hidrirana i mekana.

Ovo je jako bitna stavka koju sam morala da naglasim i podelim sa vama zato sto znam da postoje osobe koje imaju slicne probleme kao i ja . 
Losion dakle nije namenjen odredjenom tipu koze, dakle mogu ga koristiti svi. 



Jos jedna pozitivna stvar kod ovog proizvoda je sto u sebi ima prirodne sastojke. 
Njegova cena je mene odusevila, dakle mozete ga poruciti na njihovom sajtu ostavljam vam link ispod a cena je 300rsd. Vise i nego povoljno, zar ne. 



Link za porucivanje: 






Ako niste probali, trk na sajtu za porucivanje ocekujem vase utiske. 

You Might Also Like

3 коментара

  1. Obozavam detaljne recenzije proizvoda bas kao sto je ova. Proizvod deluje savrseno ! :)

    ReplyDelete
  2. Odlican je! Ja sam prezadovoljna!
    Generalno dobri su im proizvodi. Trenutno koristim dnevnu kremu i super je.

    ReplyDelete
  3. Doživotno ću hvaliti njihov serum za hidrataciju!

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary