Skin care > Eucerin proizvodi za ciscenje koze lica i tela

Proizvodi iz Eucerin asortimana se gotovo svakodnevno pronadju u mojoj rutini neke koze. Nega koze je jako bitna stavka da bi nasa koza bi...

Proizvodi iz Eucerin asortimana se gotovo svakodnevno pronadju u mojoj rutini neke koze. Nega koze je jako bitna stavka da bi nasa koza bila lepa i negovana i samim tim se trudim da joj uvek pruzim ono sto joj odgovara. Sa narednim proizvodima o kojima cu vam nesto vise reci, nije bilo potrebno puno vremena da se ''upoznam'' sa njima iz razloga sto kada je odredjeni proizvod dobar to se primeti i posle samo nekoliko koriscenja.  Zapravo rec je o DermatoClean 3 u 1 miceralnom rastvoru za ciscenje lica i ph5 ulju za tusiranje.


U nekoliko prethodnih postova naglasila sam vam da za ciscenje lica i skidanje sminke uvek koristim miceralne vode zato sto mi one najvise odgovaraju, lepo skinu sminku i odlicno neguju kozu. DermatoClean 3u 1 miceralni fluid dolazi u standardnoj prozirnoj ambalazi od 200ml. Prvo sto cete primetiti a to je da ne sadrzi nikakav miris, to posebno volim kod miceralnih voda zato sto mi na licu nece ostajati oni teski i neprijatni mirisi. Proizvod je namenjen za sve tipove koze pa cak i osetljivu kao sto je moja. Ali zasto u nazivu stoji 3 u 1 ? Zato sto je to sredstvo za ciscenje i skidanje sminke ali ujedno i tonik. Dakle jos jedan plus za ovaj fluid. Ne sadrzi alkohol, parabene i vestacke boje tako da i u dodiru sa ocima necete osecati ono neprijatno peckanje. Jako mala kolicina je potrebna da se nanese na tufer da biste skinuli sminku, samo moram da naglasim da maskaru malo teze skida zato sto vam je za nju i neki ''jaci'' ajlajner ipak potebno neko dvofazno sredstvo. Izuzetno lepo prija mojoj kozi, dakle veoma je blag i ne osecam zategnutost nakon koriscenja. Toliko je blag da se posle njega ne morate umivati ali ja to ipak praktikujem. Lice mi nije ostalo lepljivo nakon koriscenja. 






Naredni proizvod je ph5 ulje za tusiranje. Probala sam dosta proizvoda za tusiranje u vidu mleka za kupanje, pena i slicno ali priznajem da se sa ovakvim proizvodom nisam susrela. Dakle proizvod za tusiranje na bazi ulja. Deluje zanimljivo, zar ne. Upravo je Eucerin kreirao ovaj proizvod koji ce aktivirati prirodne odbrambrene mehanizme u kozi. Zahvaljujuci prisustvu ph5 citratnog pufera, pantenola i glicerina aktivira koze svojstvene enzime koji jacaju zastitni omotac i regulisu nivo vode u njoj. Ulje ne sadrzi parabene tako da ga mozete cesto i koristiti. Proizvod dolazi u plasticnoj ambalazi od 200ml. Ima blag i prijatan miris koji izuzetno prija i ne zadrzava se dugo na telu. Na prvi mah nisam imala velika ocekivanja od proizvoda ali sam shvatila da mi je koza drugacija od kada nejga koristim. Dakle, mnogo je vise hidrirana i imam osecaj da na kozi ostavlja onaj zastitni film da se koza nebi isusila. 




You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary