Make up > Golden Rose , Metals noviteti proleca

Priznajem da u poslednje vreme jedva cekam novitete iz brenda Golden Rose , ali naravno i za to postoji razlog. Njihova poboljsana formula...

Priznajem da u poslednje vreme jedva cekam novitete iz brenda Golden Rose, ali naravno i za to postoji razlog. Njihova poboljsana formula gotovo svih proizvoda me uvek iznova iznenadi tako da se uvek radujem novitetima i drago mi je sto ih u ovom postu mogu predstaviti. Sa ''Metals'' kolekcijom upoznali ste se u nekim prethodnim postovima a sada cu vam pokazati sta je to novo sto mozete videti u njihovoj ponudi. 




Prvi proizvod je Total Cover 2in1 Foundation & Concealer. Njega sam jedva cekala detaljno da isprobam zato sto je to 2 u 1 proizvod, dakle mozete ga koristiti kao puder ali i kao korektor. Pre svega ambalaza je jako dobro izradjena, dakle prozirna je sa dobrim aplikatorom za nanosenje i sadrzi 30ml kao i vecina pudera za lice. Samim tim sto je proizvod namenjen da se koristi kao korektor i puder malo je gusce strukture ali to mojoj suvoj kozi zaista nije smetalo. Jedna pumpica je sasvim dovoljna. Ima total cover, dakle prekrivna moc je odlicna i nije tezak na licu i ako sam priznajem ocekivala da ce mi malo smetati. Lepo se blenda i malo je vise potrebno da bi se izjednacilo na licu. 



Ove senke me uvek prijatno iznenade i definitivno ce one uvek biti u koferu samnom gde god da se zaputim. Rec je o Metals Metallic Eyeshadow - 02 cinnamon mono senka za oci. Dolazi u maloj ambalazi od 4.5g ali je izuzetno prakticna. Senka ima malo simera i izuzetno je pigmentovana. Jako se lepo blenda i izuzetno je malo potrebno za cetkicom da ''uzmete'' proizvoda zato sto je kao sto sam rekla dobro pigmentovana. 



Naredni proizvod je Metals Metallic Shine Lipgloss - 04 rose copper. Dakle sjaj za usne koji dolazi u standarnom pakovanju u kome se inace nalaze sjajevi, aplikator je pljosnat samim tim i dosta precizan. Struktura proizvoda je dosta gusca tako da je jedan sloj dovoljan da se lepo nanese. Pigmentovan je dosta kao sto je slucaj i kod mono senke. Ima lep metalik odjaj na usnama, nemate onaj osecaj tezine vec je izuzetno lagan na usnama i trajace vam nekoliko sati. 
Kada je rec o olovkama za oci, Metals Metallic Eye Pencil - 02 one su takodje za pohvalu. Kremaste su, lepo se nanose i imaju dobru pigmentaciju. Mozete je koristiti uporedno i sa mono senkom. 
I poslednji proizvod je Lip Butter - Cookie sa fastitnim faktorom 15. Dakle proizvod za usne sa zastitnim faktorom, opet jos jedan plus za ovaj brend. Pakovanje je kao sto mozete primetiti u obliku jajeta i jako je prakticno da ga uvek nosite sa sobom. Sam balzam je iste boje kao i ambalaza i ima predivan miris kolaca. Na usnama vam nece ostati boja vec kao blagi sjaj, ali sto je najbitnije koza usana ce vam biti hidrirana i mekana i pritom uzivacete u tom predivnom mirisu. 





You Might Also Like

1 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary