Make up > Aden cosmetics, novi brend na nasem trzistu

Izuzetno mi je drago sto sa vama mogu sve cesce da podelim nove brendove koje mozete pronaci na nasem trzistu. Ovoga puta rec je o  Aden C...

Izuzetno mi je drago sto sa vama mogu sve cesce da podelim nove brendove koje mozete pronaci na nasem trzistu. Ovoga puta rec je o Aden Cosmetics brendu koji mozete kupovati online. Zasto to moram pve svega da naglasim ? Moram zato sto i sama spadam u osobe kojima je lakse da poruce nesto online nego da idu po maloprodajama. I zato mi je uvek drago kada odredjeni brend mozete kupovati od kuce. Aden Cosmetics je Mađarska kompanija sa sedištem u Londonu. Kozmetika se proizvodi u Italiji i Nemačkoj, dakle izuzetno povoljan brend ciji asortimana mozete videti na njihovom sajtu. 


U ovom postu predstavicu vam nekoliko proizvoda iz pomenutog asortimana.
- Rumenilo za lice dolazi u prakticnoj prozirnoj ambalazi od 5g. U samoj ambalazi nalazi se i manja cetkica za nanosenje proizvoda tako da je automatski ovo rumenilo prakticno i za putovanja i da ga stalno nosite sa sobom. Sto se samog rumenila tice, dosta je pigmentovano tako da je jako malo potrebno da se nanese sa cetkom da bi se ono primetilo. Moje je u nijansi 04. i u odredjenom make up-u moze se koristiti i kao bronzer, tako da je izuzetno lepo kada u jednom proizvodu imate ustvari dva, dakle rumenilo i bronzer. Ne trusi se i mozete ga lepo nadogradjivati tokom dana. Nijansa je po meni idealna sada za prolece i leto kada svaki ten dobija onu blagu boju preplanulosti i ovaj boja ce se savrseno uklopiti. 
- Drugi proizvod je sjaj za usne, i ako svi pricaju o mat varjantama meni je izuzetno drago sto se sjajevi vracaju na velika vrata. Ovaj sjaj je u kockastoj ambalazi od 5ml. Ima lep i prijatan miris koji ostaje na usnama. Na sajtu je naznaceno kao da je odredjena boja u pitanju ali slobodno mogu reci da je ovaj u nijansi 07 proziran sa blagim sedefom u sebi. Dakle mozete ga nanositi samostalno ali ja to ne volim da praktikujem vec ga nanosim preko odredjenog ruza i to zaista izgleda savrsena. Moja preporuka je da ruz bude u boji koze, nude varjanta ili neka blago pink i ovaj sjaj ce bas lepo doci do izrazaja. Struktura je blago lepljiva ali to vam zaista nece smetati kako god da ga nanosite, samostalno ili u kombinaciji sa nekom bojom. 
- I poslednji proizvod ali ne i manje bitan je jedan na potpuno prirodnoj bazi i ne spada u make up sekciju a to je ''Svileni balzam''. Ovaj balzam spada u prirodnu grupu proizvoda za negu suve i ispucale koze. Takodje ga mozete koristiti protiv opekotina blagih ekcema i psorijaze. Potpuno je prirodan ne sadrzi mirise boje i konzervanse. Sasvim malo je potrebno da se nanese na odredjeno mesto i blago utrlja u kozu. Ambalaza je skroz prakticna tako da je  balzam postao standardni clan moje torbice.











FacebookAdensrbija
InstagramAdencosmetics_srbija

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary