New in > Utisci proizvoda iz Moya drogerija

Vreme je da sa vama podelim utiske o nekim novim proizvodima o kojima ranije niste imali prilike da citate na blogu. Rec je o brendu  Bell...

Vreme je da sa vama podelim utiske o nekim novim proizvodima o kojima ranije niste imali prilike da citate na blogu. Rec je o brendu Bell i Bell Hypoallergenic ciji je zvanicni uvoznik sajt Moya Drogerija koji takodje uvozi i poznati brend Impala o cijem proizvodu cu vam nesto vise reci u nastavku posta. 

Kada je rec o proizvodima brenda Impala, moram da priznam da sam dosta puta citala o njima ali ih nisam probala i verujem da cu to u narednom periodu ispraviti. Ovoga puta od ovog brenda nam dolazi jedan tecni puder. On se nalazi u plasticnoj tubi kao i vecina tecnih pudera od 30ml. Sam puder je za sve tipove koze a izradjen je na bazi vode i ulja sto donekle prija cak i osobama sa suvljom kozom lica. Njega mozete pronaci u nekoliko nijansi, ono sto sam ja mogla da primetim jeste da je razlika izmedju brojeva drasticna ( nijanse se primetno razlikuju ). Sto se same strukture tice, malo je gusci nego sto sam ja navikla tako da je potrebno malo vise da se blenda da bi se lepo stopio sa kozom. Sadrzi vitamin E, i naglaseno je da je vodootporan tako da je potrebna dobra miceralna voda da biste ga lepo ocistili sa lica. Mozete ga nanositi cetkom ili beauty blenderom, a kada je rec o pokrivnoj moci, srednja je, dakle pokrice vam male nepravilnosti na licu. 


Drugi proizvod je Bell Hypoallergenic Eye Brow set - set za obrve. Sama ambalaza izgleda kao neka paletica mini senki medjutim i jeste set senki ali za obrve. Mozete ga pronaci u tri razlicite nijanse, moj je u nijansi 01. U setu se nalaze dve senke za obrve u dve razlicite nijanse i naravno vosak/gel uz pomoc kog mozete lepo definisati obrve. Takodje tu su i dve cetkice uz koje cete lako doci do zeljenog oblika. Moram da pohvalim samu ambalazu koja sadrzi i ogledalce tako da u svakom momentu mozete srediti svoje obrve da izgledaju savrseno. Uvek kada sam na putu a zelim da popravim izgled obrva, ponesem jednu stvar ali zaboravim cetkicu tako da u ovom proizvodu imate sve sto vam je potrebno. 

I vreme je za paleticu ali senki za ovi. Rec je o 4mat senki brenda Bell. Jako lepo i kompaktno pakovanje koje uvek mozete nositi sa sobom u predivnim letnjim bojama. Dakle tu se nalaze 2 nijanse, odnosno 4 samo su dve svetlije i dve tamnije. Dobro su pigmentovane i jako se lepo nanose. Moram da naglasim da je ova paletica u broju 04 i da same oci kada se senke nanesu izgledaju lepo, osvezeno i odmorno. Boje se super blendaju i dosta su postojane. 



You Might Also Like

1 ĐºĐ¾Đ¼ĐµĐ½Ñ‚Đ°Ñ€Đ°

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary