Ingrid Idealist Powder - kameni puder za lice

Jos jedan novitet iz ponude brenda Ingrid a rec je o Idealist powder - kameni puder za lice .  Vrlo cesto volim da isprobam novitete sa sa...

Jos jedan novitet iz ponude brenda Ingrid a rec je o Idealist powder - kameni puder za lice. Vrlo cesto volim da isprobam novitete sa sajta Kozmetikaiparfemi.rs pa je tako dosao red i na ovaj proizvod. 

Pudere za setovanje lica koristim gotovo svakodnevno pa mi je samim tim jako bitno da koristim onaj koji prija mojoj kozi. Kada je o ovom puderu rec, ono sto cete prvo primetiti je fantasticna ambalaza, ali zaista i to od 10g. Dakle, ima patent kada pritisnete jedan deo na  poklopcu onda mozete otvoriti proizvod, samim tim necete biti u situaciji da zateknete otvoren proizvod u torbi. Kada ga otvorite, videcete mesto u kome se nalazi sam proizvod, a u pregradici ispod ( kada podignete deo sa puderom ) naicicete na aplikator za nanosenje sto je zaista sjajno, zar ne. Takodje u samoj ambalazi se nalazi i ogledalce da mozete precizno naneti proizvod. 
Sto se samog proizvode tice, mozete birati izmedju pet razlicitih nijansi, moj je u broju 01. Cesto sam ga nanosila odmah nakon nanosenja tecnog pudera da bi mi lepo matirao lice i da bi sve stajalo na mestu i zaista je tako i bilo. Vrlo cesto mi se masti predeo oko nosa tako da u torbi uvek imam puder za setovanje. Dobar je i za nadogradjivanje tokom dana, dakle bez problema ga mozete dodati na licu. Tekstura je odlicna i lepo i lako se nanosi, ja sam ga nanosila sa cetkom ali kada sam na putu to radim sa aplikatorom (sundjerom) koji dobijate uz proizvod. Odlicno matira lice i sminka ce vam stajati i po nekoliko sati, zato sto puder savrseno matira i lepo se stopi sa tecnim puderom. Neki puderi znaju da ostave onaj zategnuti osecaj na licu, ali ovaj je skroz barsunast i prijatan na kozi. 

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary