Nega za trepavice, nokte i ruke iz Eveline-a

Svi mi vrlo cesto kada je nega u pitanju zaboravimo na odredjeni deo tela i samim tim mu ne posvetimo dovoljno paznje i nege. Kada je rec ...

Svi mi vrlo cesto kada je nega u pitanju zaboravimo na odredjeni deo tela i samim tim mu ne posvetimo dovoljno paznje i nege. Kada je rec o sminkanju, mi kozu lica sasvim dovoljno negujemo, ali verovatno vrlo cesto zaboravimo na trepavice, ali ako vi mozda niste ja jesam. Tretirala sam ih maskarom pa i vestackim trepavicama ali ni na jedan jedini nacin ih nisam negovala. E onda sam odlucila da probam nesto iz Eveline asortimana a to je serum za trepavice 8u1. Serum mi je bio potreban kao nikada do sada zato sto moje trepavice nisam bile bas u zavidnom stanju. Serum dolazi u potpuno istom pakovanju kao i maskara od 10ml. Ima dobru gumenu cetkicu sa kojom cete serum lako naneti na trepavice bas kao sto nanosite i maskaru. Struktura je mlecna i bela i moram da primetim gusca. Kada nanesete trepavice ce vam biti bele ali ce se vrlo brzo serum i osusiti i vec nakom minuta trepavice ce biti pomalo cvrsce. Sadrzi  D-pantenol, proteini svile, hyaluron i arganovo ulje efikasno regeneriÅ¡u, Å¡tite i pomažu bržoj regeneraciji i rastu trepavica. Za najbolje efekte, koristiti serum svakodnevno 3-4 nedelje. Moram da priznam da sam ja primetila razliku vec nakon nedelju dana, trepavicu su mi bile cusce i sa vise volumena. Svakako cu nastaviti i dalje da ga koristim. 



Sto se noktiju tice, njima sam posvecivala zaista dosta paznje ali ovaj proizvod se posebno izdvojio a u pitanju je Regenerativni balzam za ruke i nokte Revitaplex. Proizvod koji nije samo za nokte vec i za negu ruku. Prvo sto cete videti a to je jako lepo pakovanje, meni se barem bas dopalo i ima pumpicu sa kojom dobro dozirate proizvod tako da proizvod moze uvek da vam stoji na stolu kao i meni i samo pritisnete i sadrzaj ce izaci. Miris je bas prijatan i dugo ostaje na rukama i podseca me na neki njihov proizvod. Struktura je slicna kao i kreme za ruke samo je za nijansu redja ali se odlicno razmazuje, imate osecaj kao da je balzam svilenkast zato sto lepo klizi pod ruku. Hidrataciju cete odmah primetiti ali bitno je da ona ostaje i posle nekoliko sati. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary