Golden Rose HD kolekcija

Jedan od mojih omiljenih make up brendova Golden Rose je na trzistu plasirao dve nove kolekcije. Danas cu vam nesto vise reci o  HD kole...

Jedan od mojih omiljenih make up brendova Golden Rose je na trzistu plasirao dve nove kolekcije. Danas cu vam nesto vise reci o HD kolekciji. Nju cine HD tečni puder, HD korektor i HD kameni puder. Ovu kolekciju karakterise izuzetno lagana i prozracna formula, koja ove proizvode cini idealnima za tople letnje dane. Inovativne cestice koje sadrze sva tri proizvoda vrse difuziju svetlosti i kreiraju tzv. ''soft focus'' efekat na kozi. Zahvaljujuci SPF15 zastitnom faktoru HD proizvodi stite kozu od stetnih UV zracenja tokom celog dana. 
Sva tri proizvoda se nalaze u plasticnoj vrlo kvalitetnoj ambalazi. Mat crno pakovanje sa zlatnim detaljima cini da pakovanje izgleda luksuzno. 

- HD Foundation High Definition - Tecni puder sadrzi 30ml i lagane je kremaste strukture i bez ulja. Mozete ga pronaci u 16 razlicite nijanse. Lako se nanosi na licu, ja sam to radila cetkom ali i sa sundjerom ima jako lepu zavrsnicu. Nije potpuno mat tako da ga mogu koristiti osobe sa svim tipovima koze. Moja koza je suva ali puder nije isticao suve delove koze. Prekrivna moc je srednja, odnosno sa jednim slojem prekricete samo manje nedostatke dok sa dva sloja pudera dobicete potpunu prekrivnu moc. Dosta je postojan na licu, dakle i na visokim temperaturama on nije mrdnuo po nekoliko sati. 

HD Concealer - korektor nam dolazi u ambalazi u vidu olovke i ima jako lep aplikator za nanosenje u vidu vece ''pufne''. Na zadnjem delu se nalazi mehanizam bas kao na olovci koji se pritiska i proizvod izlazi. Mozete ga pronaci u osam razlicite nijanse. Praktican aplikator vam omogucava lakse nanosenje. Brzo se susi, tako da je potrebno da se brze razmaze na delovima koje zelite da prosvetlite. 

HD Powder High Definition - puder u kamenu - koji ce vam omoguciti laganu mat zavrsnicu na licu. Ove vrste pudera najcesce koristim svakodnevno i to samostalno zbog njihove formule i prekrivne moci. Dolazi nam u cetiri nijanse i namenjen je za sve tipove koze. Uz sam puder dobijate i sundjer sa kojim puder mozete nanositi i kada niste kod kuce ja ga recimo samo tada i koristim, dok ga kod kuce nanosim cetkom. Pored toga sto ga mozete koristiti samostalno odlican je i za setovanje tecnog pudera. Lagan je na licu, svilenkaste strukture tako da necete imati osecaj kao da imate mnogo pudera na licu. Srednje je prekrivne moci. 

Moram da priznam da do sada nisam naisla na los proizvod brenda Golden Rose, kada kazem los mislim na to da mi nije odgovarao. Ova kolekcija ce odgovarati svim tipovima koze. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary