Ingrid Gel za oblikovanje obrva

Jos jedan proizvod iz Ingrid asortimana a radi se o proizvodu za obrve. Na moju veliku zalost, gel za oblikovanje obrva sam otkrila tek pr...

Jos jedan proizvod iz Ingrid asortimana a radi se o proizvodu za obrve. Na moju veliku zalost, gel za oblikovanje obrva sam otkrila tek pre mozda nesto vise od godinu dana. I da, upravo danasnji post ce biti na ovu temu, gel za oblikovanje obrva brenda Ingrid. Godinama unazad ja svoje obrve samo popunjavam olovkom, iskreno razmisljala sam se da ih tretiram nekom od tehnika koje su danas popularne ali kada sam videla koliko to izgleda neprirodno resila sam da se ja pozabavim sa njima. 
Sto se ovog gela tice on je za mene potpuno otkrice i nalazi se u mojoj svakodnevnoj rutini koriscenja. Dolazi nam u ambalazi koja izgleda kao maskara od 9ml. Otvara se kao maskara i ima i cak isti aplikator samo sto je malo kraci za razliku od cetkice koju ima maskara. Nakon sto obrve popunim olovkom, obavezno preko nanesem ovaj gel za oblikovanja koji ce moje obrve ''drzati'' tokom dana onako kako sam ih i prvobitno iscrtala. Dakle, svaka dlacica ce stajati na svom mestu i uopste necete imati brige da li se nesto pomerilo. Izuzetno je postojan pa slobodno mogu reci cak i dok ne skinete uvece sminku. Odlican proizvode za obrve koji je postao deo moje svakodnevnice. Mozete ga poruciti online na sajtu Kozmetikaiparfemi.rs a u ponudi ga imaju u dve razlicitie nijanse, dark brown i light brown. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary