Oh! My Lips od Eveline cosmetics

Nista me vise ne obraduje nego novi tecni mat ruzevi na nasem trzistu,ali ono cemu se posebno obradujem je kada uz odredjeni ruz mogu da i...

Nista me vise ne obraduje nego novi tecni mat ruzevi na nasem trzistu,ali ono cemu se posebno obradujem je kada uz odredjeni ruz mogu da imam i adekvatnu olovku za usne. Da, spadam u one devojke koje mat ruzeve nanose u kombinaciji sa olovkom u slicnoj ili istoj nijansi. Epa na moju radost iz Eveline cosmetics nam dolaze Oh! My Lips Matt lip Kit setovi u kojima mozete pronaci tecni mat ruz za usne i olovku. Sto je sjajno, priznacete. Dugo sam cekala da se na trzistu pojavi set od tecnog mat ruza i olovke zato sto je to po meni zaista prakticno. Uz ruz imam i olovku i zaista ne moram da razmisljam da li cu pronaci odredjenu nijansu i slicno. 




Sama ambalaza je zaista lepa, u kutiji se nalaze ruz i olovka i ja sam ovaj set stalno sa sobom nosila na letovanje sto ste mogli da ispratite i na drustvenim mrezama. Ja cu vam danas u postu kroz fotografije pokazati tri nijanse koje su meni omiljene dakle 01 neutral nude, 03 rose nude i 07 baby nude. 
Kada je rec o strukturi i dugotrajnosti, ja sa mat ruzevima ponekad imam ljutu borbu a kada to kazem mislim da mi odredjeni mat ruzevi previse isuse usne i prosto mi postanu neprijatni. A ako ste ispratili na drustvenim mrezama ja sam ove ruzeve testirala tokom svih dana letovanja da bih mogla da vam prenesem sve utiske. Nanosila sam ih i tokom dana i veceri, i trajali su i po nekoliko sati, uz to sam i konzumirala pice i hranu i uopste nisam imala potrebe da nadogradjujem proizvod. Nijanse su postojane i dobro pigmentovane. Zanimljivo je da sam mislila da ce mi biti neprijatni na usnama ali to u nijednom momenta nije bio slucaj. Dakle usne su mu ostale hidrirane i ako je po sredi mat ruz. U svakom slucaju planiram da nabavim sve nijanse zato sto vidim da ce mi ovi ruzevi i za jesen biti omiljeni. U ambalazi se nalazi proizvod od 4.5ml i olovka. Nijanse su neutralne i mislim da ce vam biti odlicne za dane koji nam dolaze. 

01 neutral nude - olovka 17 warm nude
03 rose nude - olovka 23  rose nude
07 baby nude - olovka  24 sweet lips 

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary