Kozmeticki favoriti - januar & februar

Proizvodi koji su obelezili protekla dva meseca.  Uvek rado volim da procitam i da podelim  sa vama nesto sto je meni bilo zaista od kor...

Proizvodi koji su obelezili protekla dva meseca. 
Uvek rado volim da procitam i da podelim  sa vama nesto sto je meni bilo zaista od koristi sto se kozmetike i dekorativne kozmetike tice. 
Nemam neku vecu kolicinu koju mogu da vam pokazem (moja greska je sto sam neke proizvode u medjuvremenu bacila, ipak tek sada razumem postove i videe na temu ''Potroseni proizvodi'', obavezno mi napisite ako biste tako nesto zelili da procitate).
Proizvodi:
Balea miceralna voda za suvu kozu 400ml
Mixa Baby miceralna vodiza za ciscenje bez ispiranja
Balea krema za umivanje
Balea krema za lice sa tresnjom
Mixa 24h bogata hidratantna nega protiv isusivanja koze
Balea BB krema 6u1
NYX rumenilo copper
Aura rumenilo glorious cheeks
Essie lak za nokte 98
Essie lak za nokte 310
Essence 08 crunchy cake
Balea balzam za usta
Balea Professional styling krema za lokne
Balea krema za ruke Fruit Harmony
Balea deo sprej za telo Sweet&Smooth
Lilly and Spice  bodylotion
Avon krema za ruke sa vanilom
Victoria's Secret fragrance mist



Kada je nega lica u pitanju, ostala sam dosledna svojim preparatima koje inace i koristim, ali sam ovoga puta zelela da isprobam nesto novo, kao sto cu i nastaviti to da praktikujem.
Miceralne vode za ciscenje lica obozavam, pa sam samim izlaskom Baleine miceralne pohitrila da je nabavim i probam. Ono sto mi se posebno dopalo je to, sto su napravili za dva tipa koze, normalnu i kombinovanu (ako se ne varam) i suvu i osetljivu kao sto je moja. 
Dakle, sto se tice Balea miceralne vode sa suvu kozu, meni se sasvim solidno pokazala. Pod tim solidno smatram da ima samo jedan minus, a to je da ostavlja lepljiv trag na licu nakon koriscenja. Meni, koja imam takav tip koze to zaista ne odgovara, i ako je pakovanje od 400ml, sumnjam da cu je ikada potrositi. Sto se tice samog efekta skidanja sminke sa lica, tu sasvim solidno mogu da je poredim sa Garnier i Mixa miceralnom. Ali je svakako, bez obzira na trag koji ostavlja, mogu preporuciti i za osobe sa suvom kozom. 
Kada smo kod Mixa Baby umirujuce vodice za ciscenje bez ispiranja, ona meni sluzi za blagu varjantu ciscenja. Nju obicno koristim u onim danima kada ne nanosim preterano sminku i kada zelim samo da skinem eventualno neke necistoce sa lica. Super je sto za razliku od Baleine ne ostavlja lepljiv trag, i jako lepo neguje kozu, nije ni sumnjati s obzirom da je namenjena za bebi kozu. 
Poslednji proizvod za ciscenje lica u ovom postu je fantasticna, ali slobodno mogu tako reci krema za umivanje - Balea. To je definitivno proizvod koji cu ponovo kupiti, zato sto je pokupio sve moje simpatije. Krema dolazi u pakovanju od 150ml sa prelepim svezim mirisom koji ostaje na kozi i posle pranja. U vise navrata sam ovu kremu koristila i ujutru i uvece i savrseno je ostavljala kozu cistom i sto je najbitnije ne ostavlja apsolutno nikakav trag a koza je bozanstveno cista i mekana. Kreme za ciscenje lice sam u sirokom polju zaobilazila,probala sam nekoliko ali sam se uvek vracala na pene za ciscenje, i sada mi je ova krema razbila sve predrasude. Namenjena je konkretno za suvu i osetljivu kozu, ali verujem da je ima i za druge tipove koze, jos nesto sto nisam napomenula to je da krema sadrzi sitne cestice (kao kod pilinga) sto dodatno pospesuje ciscenje. 
Svakako - sve preporuke


Kada smo kod krema za lice, njih zaista volim da menjam cesto, pogotovo kada su dnevne kreme u pitanju (mozda zato sto jos uvek nisam naisla na pravu). 
Prva krema je Mixa 24h bogata hidratantna krema protiv isusivanja. Ono sto je meni potrebno kod dnevnih krema, to je da mi koza ostane mekana i hidrirana i da ne izaziva crvenilo. Ova Mixa mi je u tome pomogla, lepo se razmazuje i koza je brzo upija. 
Druga krema je Balea krema za lice sa mirisom tresnje. Ali moram da napomenem, sa prelepim mirisom tresnje, to me je najvise i privuklo da je cesto koristim i uvrsim u ove favorite. Ali ne samo to, krema zaista lepo hidrira, sto ja nisam mogla prvo da poverujem, zato sto nisam ocekivala bas takav efekat. 
Obe kreme su u pakovanju od 50ml. 
Kada je dekorativna sminka u pitanju, sasvim slucajno sam otkrila za Baleinu BB kremu sa mirisom tresnje. Sasvim dobra BB krema za taj cenovni rang. Nema preterano veliku prekrivnu moc, ali lepo hidrira kozu na delovima gde je meni koza pretezno suva, i lepo ujednaci ten. Pakovanje je od 50ml i ima lep blagi miris tresnje. 
Kada su rumenila u pitanju, mogu reci da sam NYX-ovo pretezno koristila dok sam Aurino takodje koristila ali ne toliko cesto, ali je svakako zasluzilo da se nadje u ovim dvomesecnim favoritima. 
Mazalice za negu usana sam u vise navrata menjala ali sam se nekako uvek vracala na ovo Baleino koje odlicno hidrira usne. Pakovanje je odlicno, i sto je najbitnije usne ostanu hidrirane. 

Kada su lakovi za nokte u pitanju, u protekla dva meseca, najvise sam se zadrzala na ova tri. U pitanju su Essie u nijansama 98,310 i Essence 08 crunchy.
Kada je rec o mazalicama i prskalicama za telo i ruke, ovo su neke koje su obelezile prethodni period. 
Pocev od Balea deo-bodyspray Sweet&Smooth. Sa postojanim mirisom limuna i vanile.
Drugi omiljeni mist za telo od Victoria's Secret.
Lilly and Spice bodylotion je bio jedan od losiona koji sam najvise koristila za telo i ruke. Svidja mi se sama struktura koja nije toliko retka i koja mojoj kozi savrseno prija. Ostavlja lagan miris vanile. 
Sledeci proizvod je za kosu, i proizvod kojim sam ja odusevljena. U pitanju je Balea Professional styling krema za lokne. Krema koju ja obozavam, i s obzirom da mi je kosa u vecini slucajeva uvijena, ova krema savrseno definise talase. Kosa je mekana i ima lep sjaj. Svakako preporuka za sve devojke. 
Kada su kreme za ruke u pitanju, jedna iz Avona jedna Baleina su mi bile omiljene. Zajednicko im je prelep miris vanile i kokosa i lepa hidratacija.
Avon krema za ruke je od 75ml sa mirisom vanile, dok je Baleina sa mirisom pitaje i kokosovog mleka i ona je od 100ml. 


Ukratko, to su proizvodi koji su obelezili prethodna dva meseca. 
Ocekujem vase sugestije, da li ste se susreli sa nekim proizvodom, i koji su bili vasi utisci?


You Might Also Like

5 коментара

  1. Balea and nyx are the best ! :)

    ReplyDelete
  2. Lilly&Spice losion za telo je i meni jedan od omiljenih ove zime :) Avonove kreme za ruke su se odlicno pokazale i Mixina micelarna meni nezamenljiva :)

    ReplyDelete
  3. Super proizvodi, obozavam essie lakove

    poljubac Adela Acanski

    ReplyDelete
  4. Balea krema za kovrdžavu kosu je na mnogim blogovima loše ocenjena, ali meni odgovara i planiram da kupim još jednu pošto je stara pri kraju.

    ReplyDelete
  5. mixa je nezamenljiva..aura sve pohvale , a balea skoro svi proizvodi prelepo mirisu..poljubac za ivanu

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary