Review product > Caudalie proizvodi za negu

U danasnjem beauty postu bavicemo se brendom Caudalie i njihovim proizvodima. Brend  Caudalie je prirodna linija za negu lica i tela, nas...

U danasnjem beauty postu bavicemo se brendom Caudalie i njihovim proizvodima. Brend Caudalie je prirodna linija za negu lica i tela, nastala u francuskoj pokrajini Bordeaux, koja je poznata po svojoj dugoj tradiciji uzgoja vinove loze (Vitis vinifera). Ekskluzivni patenti i aktivni sastojci su bazirani na lekovitim ekstraktima vinove loze i grožđa. Kozmetički proizvodi nisu testirani na životinjama. Linija Caudalie je spoj znanosti, prirode i glamura. 
Jedan proizvod iz njihovog asortimana koristim svakodnevno a to je Grozdjana osvezavajuca voda za lice. Znate i sami da termalne vode jako cesto koristim tako da mi je bas bilo drago sto sam probala jos jedan identican proizvod i kome sam ostala dosledna. Sama voda dolazi u jako lepoj ambalazi sa klasicnim rasprsivacem od 200ml. Ona je dobijena cedjenjem 100% organskog grozdja tokom berbe. Voda umiruje iritiranu kozu, hidrira i osvezava kozu. Ja je koristim svakodnevno, posle skidanja sminke cak i preko dana i moram da primetim da je koza posle nje jako lepo hidrirana.
Naredni proizvod je Caudalie krema za ruke i nokte. Ona dolazi u jako lepom i prakticnom pakovanju od 30ml i mozete je svuda nositi sa sobom kao sto i ja upravo radim. Ima lep blagi miris koji ostaje neko vreme na kozi. Sto se hidratacije tice, moram priznati da je sasvim dovoljno hidrantna ali da ako imate izuzetno suvu kozu ruku onda ce vam mozda i zatrebati nesto jace. 










You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary