Golden Rose noviteti - Metals kolekcija

Pre izvesnog vremena brend Golden Rose je objavio novitete pod nazivom '' Metals '' i smatram da je u pravo vreme stigla ...

Pre izvesnog vremena brend Golden Rose je objavio novitete pod nazivom ''Metals'' i smatram da je u pravo vreme stigla ova kolekcija. S obzirom da se praznici blize i da ce uskoro dosta toga biti u sparkly and shiny izdanju ovi proizvodi su pravo osvezenje u make up novitetima. Izuzetno mi je drago sto meni jedan od omiljenih brendova prati trendove, te su sa ovom kolekcijom pokazali da se metalne nijanse itekako vole. Ja sam medju ovim proizvodim vec pronasla svoje favorite, a na Vama ostaje da izaberete vase ( ako se mozete odluciti za jedan, naravno, ja zaista nisam ). 



Prvi proizvod koji cu vam pokazati je Metals Sculpting Palette. Dakle paleta koja sadrzi bronzer, highlighter i rumenilo. Samo pakovanje palete je jako kvalitetno izradjeno, dakle u pitanju je mat pakovanje i ako je sam naziv kolekcije ''Metals'' moram da priznam da mi se vise dopada ovakvo mat izdanje sto je za jednu paletu jako dobro i prakticno. Same boje u paleti su se odlicno uklopile uz moj ten, bronzer je pre svega u mat nijansi sa minimalnom dozom sjaja, i dopada mi se kako kozi daje lep ten nakon nanosenja. Sto se hajlajtera tice, on je u dobroj svetlijoj nijansi, kada ga svocujete na ruci deluje previse puderasto ali na licu je sjajan sto je i sama namena jednog ovakvog proizvoda. I poslednji proizvod u ovoj paleti je rumenilo. Omiljeno roze rumenilo koje inace i najvise koristim i koje u sebi ima malo sjaja. Vrlo malo je potrebno da se nanese da bi se ono samo primetilo na licu. Jako malo se proizvodi truse i takodje je mala kolicina potrebna da bi se sva tri proizvoda primetila na licu zato sto imaju dobru pigmentaciju. U ambalazi imate 3x4.5g sto je sasvim dovoljno proizvoda i moram priznati da je sama paleta prakticna i za nosenje na putovanjima, svima je preko glave nositi sva tri odvojena proizvoda dok u ovoj paleti imate sve. 
Cena : 924rsd


U ovoj kolekciji uvrstili su i metalik lakovo za nokte. Dakle Metallic Nail Color u nijansi 103 se jako dobro uklopio uz ostatak kolekcije. Mini ambalaza je u pitanju od 6ml. Sam lak u sebi sadrzi izuzetno sitne sljokice koje kada se sjedine dobija se taj metalik izgled. Imate ukupno 14 boja u ponudi.
Cena : 158rsd



Naredna dva proizvoda su me na prvi pogled zbunila i mislila sam da se radi o tecnim ruzevima za usne. Ali priznajem da mi je drago sto sam pogresila. Prvi proizvod je Liquid Glow Highlighter - tecni hajlajter za lice koji postoji u cetiri razlicite nijanse.  Kremast je i lepo se nanosi mislila sam da ce se malo teze blendati ali kada se lepo utapka prstima odlicno se stapa sa kozom. U istom pakovanju dolazi i tecna senka za oci Metallic Liquid Eyeshadow samo je razlika u poklopcu. Oba proizvoda su od 4,5ml i imaju praktican aplikator za nanosenje. Prvo sto zelim da vam naglasim je to da sam sama bila skepticna po pitanju tecnih senki. Zapravo, probala sam nekolicinu i nijedna mi od njih nije odgovarala iz razloga sto je brze nestala sa kapaka nego sto je na istim i bila. Ali sa ovom senkom se to nije dogodilo i zato sam jedva cekala to da vam to napisem. Dakle, stajala je dokle god mi je sama sminka bila na licu i cak sam je malo teze i skinula bila. Moja je u nijansi 108-Copper Dust i mozete ih pronaci u devet razlicitih nijansi. 
Cena oba proizvoda je po 428rsd. 



 Naredni proizvod je Soft Kiss Lip Marker. Marker za usne koji u sebi sadrzi aloe veru i vitamin E. Proizvod ima jako lep aplikator za nanosenje koji me podseca na plis s obzirom da je izuzetno mekan i prijatan na usnama. Sama formula je dugotrajna i moze se nadogradjivati tokom dana. Nijansa moja je 02 i mislim da je idealna taman za ovaj period. 
Cena : 621rsd



Matte Metallic Lip Crayon jos jedan proizvod za usne. Metalik olovka za usne kojoj sam se najvise obradovala da probam. Ambalaza prati pricu oko metalik kolekcije sadrzine 3,5g. Boja je prava metalik u nijansi 10 ali pored ovih nacicete ukupno deset razlicitih nijansi. Lepo se nanosi na usnama i boja je postojana. Sto se ovih olovaka tice pored ove imam ih u razlicitim nijansama istog brenda samo iz drugih kolekcija i uvek u torbi nosim jednu sa sobom. 
Cena : 278rsd.



Ova dva proizvoda nisu iz pomenute kolekcije ali moram i njima da posvetim paznju. Prvi je Prime & prep Lipstick Base. Izuzetno sam se obradovala ovom proizvodu zato sto mi je bio preko potreban. Baza za usne koja je svakoj devojci potrebna. Tvrdim. Dolazi u prakticnoj ambalazi koja podseca na labelo ili ruz a miris samog proizvoda od 3g je izuzetno prijatan. Baza se lepo nanosi, kremasta je i prozirna je. Primetila sam da sami proizvodi za usne da li su mat ili sjajni duze potraju kada se pre njih nanese ova baza. 
Cena : 353rsd.
Liquid Glow Illuminator / Tinted prime & highlight je proizvod koji se moze koristiti kao hajlajter ili posvetljivac. Moram da priznam da sam ga vise koristila kao hajlajter zato sto mi je tako vise odgovarao. Lepo se razmazuje i daje blistav odsjaj kozi. Pumpica je prakticna da se proizvod lepo dozira i sadrzi 30ml.



Poslednji proizvod u ovim novitetima je Lip & Blush velvet touch. Jedan potpuno novitet za mene. Dakle proizvod koji se moze koristiti i kao ruz za usne i kao rumenilo. Deluje skroz zanimljivo, zar ne. Ambalaza je prakticna i mala od 4,5ml i izuzetno je dobra da je stalno nosite sa sobom. Vise sam ga koristila kao ruz za usne. Ima lep aplikator za nanosenje i priznajem da lepo izgleda na usnama kada se nanese. 

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary