New in > Noviteti u vidu novog brenda

U paketu koji smo dobili od Dm Drogerie povodom odrzavanja  Naissus Blogger Fair naslo se pregrst proizvoda ali nijedan od njih ne mogu d...

U paketu koji smo dobili od Dm Drogerie povodom odrzavanja Naissus Blogger Fair naslo se pregrst proizvoda ali nijedan od njih ne mogu da svrstam u novitete iz razloga sto se vec izvesni period nalaze u prodaji. Ali zato cu vam nesto vise reci o brendu pa koji je relativno skoro plasiran na nase trziste a rec je o trend IT UP-u. Po prvi put se susrecem sa proizvodima ovog brenda ali verujem da cu zasigurno jos nesto probati iz njihovog asortimana. Sam brend je Inspirisan internacionalnim Fashion i Beauty trendovima, trend IT UP nudi pažljivo odabrane nijanse i inovativne proizvode nemačkog kvaliteta po super ceni. 

Meni je zapao proizvod u vidu tecnog pudera za lice Sheer nude u nijansi 020. Puder je sa anti-sjaj efektom prekriva nejednakosti na koži i pruža prirodnu završnicu sa različitim stepenom pokrivenosti. Sadrži Hygroplex koji čuva vlažnost kože, negujući pantenol i matirajući prah. Sama tekstura proizvoda je retka samim tim koza ga jako lepo upija i ostavlja utisak na kozi kao da ste naneli toniranu kremu. U ambalazi je 30ml proizvoda i mozete ga pronaci u cetiri razlicite nijanse. Sto se prekrivne moci tice, ona nije toliko prisutna, dakle dobicete srednje prekrivanje na kozi. Lepo se nanosi i blenda i na kozi ostaje izuzetno blistav ten. 








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary