New in > Inglot make up

Moram da priznam da mi je posebno drago sto cu vam danas predstaviti ovaj post. Zapravo svi koji su ispratili dogadajaj koji je bio odrzan...

Moram da priznam da mi je posebno drago sto cu vam danas predstaviti ovaj post. Zapravo svi koji su ispratili dogadajaj koji je bio odrzan u Nisu Naissus Blogger Fair videli su da smo imali i nekoliko sponzora. Upravo jedan od njih je make up brend Inglot. On je dostupan u Nisu u studiju Jelene Djordjevic gde mozete pogledati sirok asortiman ovog high-end brenda. 
U ovom postu cu vam nesto vise reci po mojoj proceni nesto o tri najprodavanija proizvoda, imam takav utisak zato sto sam dosta o njima cula i citala. 



Prvi proizvod je Eyeliner Gel. Toliko sam o njemu slusala reci hvale da sam priznajem jedva cekala da ga isprobam. Dolazi u plasticnoj ambalazi od 5.5g i sadrzi zastitnu foliju a moj savet je da pokusate da je ne skidate da vam se proizvod nebi susio. Do sada sam eyelinere najcesce koristila u vidu olovke ali prednost ovakvog proizvoda je sto sami kontrolisete koliko cete proizvoda uzeti sa cetkicom. Sama tekstura proizvoda je mekana sto vam je opet olaksavajuca okolnost kada ga nanosite cetkicom. Jako je pigmentovan i vrlo postojan. Cak se mogu reci i malo teze skida ali ako imate pravo sredstvo za skidanje sminke onda necete imati problema. Moram da naglasim da cak i ja koja nisam vesta u nanosenju istog, iz par pokusaja savladala sam to neznanje zato sto je tekstura eyelinera mekana.


Naredni proizvod je u mojoj omiljenoj nijansi a to je HD Lip Tint Matte / tecni mat ruz za usne. Posedujem ih od razlicitih brendova, ali ova nijansa 14 mi se posebno dopala. Moram da pohvalim samu ambalazu koja je u kockastom obliku a vecina koje imam je u okruglom. Ima lep aplikator za nanosenje koji ne ''uzima'' previse proizvoda iz ambalaze. Sadrzi 5.5ml. Vrlo je pigmentovan sto posebno volim kod ovih ruzeva. Kako je meni koza sama po sebi suva tako su i usne, moram da naglasim da mi nije dodatno isusivao usne i ako je i sam proizvod mat. Tekstura je lagana tako da ga necete previse osecati na usnama, znate onaj osecaj kod mat ruzeva koji su nekako ''teski'' za nosenje. Mozete ga koristiti zasebno ili u kombinaciji sa olovkom za usne. 
A kada smo kod olovaka, tu se nasla i jedna u pravoj jesenjoj nijansi a rec je o Lip Pencil odnosno olovci za usne. Nijansa 33 koju nisam mogla da docekam da isprobam. Imaju jako lep spektar i ruzeva i olovki sto me posebno raduje kod svakog brenda. Olovke su mat i mozete ih jako lepo kombinovati sa odredjenim ruzom. Izuzetno su dugotrajne i ne isusuju usne i nema onaj momenat skupljanja. Ja ovu olovku nisam koristila u kombinaciji sa ruzom vec sam je koristila zasebno sto mi se posebno dopalo i sto u startu znaci da nije suva i da se lepo nanosi. 








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary