New in > Dr. Colic Beauty therapy

Danasnji beauty post je na temu nege koze a rec je o brendu Dr Colic . Njihova nova linija Beauty Therapy je unapredjene formulacije koja...

Danasnji beauty post je na temu nege koze a rec je o brendu Dr Colic. Njihova nova linija Beauty Therapy je unapredjene formulacije koja sadrzi najdelotvornije kombinacije biljnih sastojaka i najvaznijeg glukozaminglikana iz koze Na hijaluronata. Sa tim posebnim sastojcima kreirane su dve formulacije hranljivih krema sa razlicitim teksturama koje su prilagodjene fizioloskim potrebama koze u toku dana i noci. I prvi proizvod o kome cu vam nesto vise reci je upravo nocna krema sa hijaluronskom kiselinom


Hrani, umiruje i daje kozi maksimalnu ravnotezu neophodnu da bi se fizioloski procesi regeneracije aktivirali tokom sna. Kao odgovor na sve dnevne uticaje stresne na kozi nocna formulacija je bogata biljnim uljima koja omogucavaju kozi da se restruktuira. Zahvaljujuci bogatoj podlozi u kojoj je inkorporiran hijaluronat se lagano vezuje, dozvoljava kozi obnavljanje i uklanjanje odumrlih slojeva. Vezivna vlakna se dubinski hidriraju a na povrsinskim slojevima se uravnotezuje hidro-lipidni sloj. 
Ono sto sam primetila jeste da je sama krema dobre strukture , dovoljno je masna kada se nanese da vam lepo hidrira kozu tokom noci a da opet ne ostaje onaj masan sloj koji druge nocne kreme znaju da ostavljaju. Koza je jako lepo upija i sto je najbitnije kada se ujutru probudite koza je jako dobro hidrirana i mekana. Ima lep prijatan miris koji se brzo izgubi nakon nanosenja tako da vam ne moze smetati. Krema sadrzi ulje argana i jojobe sto posebno prija suvoj kozi. Pakovanje je od 50ml tako da ce vam ono sasvim lepo posluziti. 

Drugi proizvod je takodje iz iste linije Beauty Therapy a u pitanju je antirid nega odnosno krema. Sama krema je namenjena za predeo oko ociju i usana gde se najcesce pojavljuju sitne borice. Te delove lica je potrebno posebno negovati, samim tim je Dr Colic napravio ovu kremu u super mini pakovanju zato sto je potrebno jako malo da se nanese da biste upotpunili taj deo oko ociju i usana. Pakovanje je od 15ml. Krema se jako lepo razmazuje i koza je izuzetno brzo upija i odmah nakoh upijanja primeticete razliku kako vam je taj deo blago drugaciji od ostatka lica. Kremu nanosite laganim pokretima  na ociscenju kozu. Ja koja imam suvu kozu lica, jako lepo je zagladila taj deo oko ociju tako da verujem da ce odgovarati i za druge tipove koze. 









You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary