New in > Ingrid noviteti

Pre izvesnog vremena na blogu ste mogli da procitate nesto vise o make up brendu  Ingrid  kao i to gde ga mozete poruciti online i po vasi...

Pre izvesnog vremena na blogu ste mogli da procitate nesto vise o make up brendu Ingrid kao i to gde ga mozete poruciti online i po vasim reakcijama mogla sam da zakljucim da vam se post izuzetno dopao. Zato u danasnjem nastavljamo u istom stilu i za vas imam tri nova proizvoda sa kojima cu vas malo bolje upoznati. 

Prvi proizvod je svakako meni i omiljeni u sminkanju a rec je o maskari, Lash Artiste Waterproof. Maskara je pre svega vodootporna tako da ce vam zasigurno duze stajati na trepavicama za razliku od bilo koje druge. Ima silikonsku cetkicu konusnog oblika tako da ce vam lepo i uredno razdvojiti trepavice prilikom koriscenja. 
Naredni proizvode je tecni puder za lice, odnosno Mineral silk & lift. Puder dolazi u plasticnoj ambalazi od 30ml. Srednje pokrivne moci i namenjen je za sve tipove koze. Moram priznati da je mojoj suvoj kozi jako dobro odgovarao, dakle nije mi isticao suve delove lica. Mozete ga pronaci u nekoliko razlicitih nijansi, na fotografiji je 31-Golden Beige. Lepo se nanosi i cetkom i beauty blenderom, moze se nadogradjivati tokom dana i lak je za setovanje lica.
I dosli smo do mini palete senki za oci iz kolekcije Ideal Eyes . Senke se nalaze u jako dobrom prakticnom pakovanju od 7g i mozete je nositi sa sobom. Sve nijanse koje se nalaze u paleti imaju malu kolicinu simera tako da ih ne mogu uvrstati u mat senke vec u one sa biserno svetlucavim nijansama. Mozete ih pronaci u 6 razlicitih nijansi, a u svakoj paletici se nalaze pet razlicite nijanse. Izuzetno se lepo blendaju, tako da ih mozete naneti i vlaznom i suvom cetkicom/ 











You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary