Review product > Pulanna phyto-silver kolekcija

Zaista sam dugo pripremala recenziju ova dva proizvoda koje cete videti u nastavku posta ali smatram da je vredelo. Ovoga puta predstavicu...

Zaista sam dugo pripremala recenziju ova dva proizvoda koje cete videti u nastavku posta ali smatram da je vredelo. Ovoga puta predstavicu vam dva proizvoda brenda Pulanna i to iz njihove Phyto-Silver kolekcije. Zapravo to su kreme na bazi srebra koje uticu na uzrocnike problema koze i prevenciju stvaranja bora. Ali zasto bas srebro ? Srebro se inace koristi u borbi sa koznim bolestima i uzrocnicima problema koze. Bio srebro ne samo da regulise sekreciju sebuma i balans suve i masne koze, vec vrsi i apsorciju mikroorganizama i fermenata od kojih klice i bakterije zavise. Srebro u ovim preparatima ima ulogu prirodnog antiseptika, koji isciscava , revitalizuje kozu, umanjuje stvaranje akni i usporava proces starenja koze. Kreme takodje sadrze i biljne sastojke i jedinstvenu gelastu formu koja omogucava maksimalnu iskoriscenost i apsorbciju hranljivih sastojaka sadrzanih u kremama. Ova srebrna kolekcija je namenjena za negu mladje i problematicne koze. 




Prvi proizvod koji cu vam predstaviti je Skin tonic, odnosno tonik za lice. Proizvod dolazi u jako lepom i prefinjenom pakovanju u staklenoj ambalazi od 60g. Poznato je da se sam tonik kao proizvod nanosi pre kreme za lice. Moc jednog tonika je da kozu lepo nahrani i pripremi za nanosenje kreme. Osim lica, proizvod mozete naneti i na predeo vrata. Sam tonik ce odrzati odredjeni vodeni balans koze gde ce i takodje zatezati bore i preventivno delovati na pojavu opustenosti i stvaranja akni. Tonik je najbolje naneti dva puta dnevno, odnosno ujutru i uvece na prethodno ociscenju kozu. Sam tonik se ne ispira.
Drugi i poslednji proizvod u ovom postu je Moisturizing Cream - hidratantna dnevna krema za kozu od normalne ka masnoj. Krema dolazi u jako lepoj ambalazi koja je izuzetno prakticna za koriscenje militraze od 60g.  Sama krema je videcete na fotografijama jako lepo ''stilizovana'' kako ja to volim da kazem. Proizvod je u kombinacijie gelaste i kremaste strukture, dakle beli deo je kremast dok je ovaj bezbojni gel sa sitnim cesticama bio-srebra. U pakovanju dobijate i malu kasicicu sa kojom mozete precizno uzimati proizvod i samim tim je kao sto sam vec rekla lako za nanosenje a i pre svega prakticno. Krema se jako lepo nanosi bas zbog te razlicite strukture i koza je jako brzo i upija. Ne ostavlja kozu masnom sto sam priznajem donekle i ocekivala. Lice je dobro hidrirano i osvezeno. Ja je nanosim uvece i to mi izuzetno prija. 
Svakako za oba proizvoda imam samo reci hvala i moram da priznam da nista slicno do sada nisam imala prilike da probam. 








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary