Reviews product > Prima kozmetika

Zaista se uvek radujem kada imam prilike da napisem nesto vise o odredjenom domacem brendu. Ovoga puta rec je kozmetickom brendu   Prima k...

Zaista se uvek radujem kada imam prilike da napisem nesto vise o odredjenom domacem brendu. Ovoga puta rec je kozmetickom brendu Prima kozmetika. Sam brend je osnovan 1987. godine kao porodična firma gospodina Svetislava Radmilovića, diplomiranog hemičara. Prima kozmetika je tokom proteklih godina izgradila svoju reputaciju i postala prepoznatljiva kao lider u oblasti proizvodnje preparata za negu kose, kože i noktiju. „Prima kozmetika“ je razvila preko 300 preparata koji su prepoznatljivi po svom izuzetnom i konstantnom kvalitetu. 
U paketu se nalaze pet proizvoda, osvezavajuci balzam za stopala. Hamamelis mleko za ciscenje lica, Super krema za negu ruku, Cuticle serum za negu zanoktica i Extreme lak za nokte. U ovom postu napisacu vam svoje prve utiske ovih proizvoda a vec u nekim narednim detaljno cu se vise pozabaviti svakim proizvodom ponaosob. 
-Sto se tice osvezavajuceg balzama za negu stopala, on je sa etericnim uljima limuna i nane i vitaminom E koji je pogodan za suve delove stopala i poboljsavanja cirkulacije . Najbolje ga je naneti uvece pre odlazak u krevet zato sto ce ga koza tada najbolje upiti. Pozeljno je nezno ga umasirati u stopala da bi efekat bio potpun i da bi se sama svojstva balzama posle odredjenog vremenskog koriscenja mogla primetiti. 
-Hamamelis mleko za ciscenje lica iz Skinology linije proizvoda je namenjeno za ciscenje normalne i mesovite koze lica. Sadrzi ekstrakt hamamelisa koji blago skuplja pore, umiruje, deluje protivupalno i vraća koži neophodnu vlažnost. Jako lepo cisti lice i ostavlja ga hidrirano sto god nekih mleka za ciscenje nije slucaj, potrebno je naneti malu kolicinu na tupfer i lagano skinuti sminku i necistocu sa lica zatim isprati lice cistom vodom. Bogat je lekovitim sastojcima-taninima i antioksidantima. Ima adstrigentno, antiinflamatorno i baktericidno dejstvo. Blago skuplja tkiva i smiruje kožu nakon upale. Podiže tonus krvnih sudova i utiče na bolju prokrvljenost. Regeneriše, osvežava, učvršćuje. Odličan je za negu mešovite, kože sklone aknama, kao i zrele kože.


-Super krema za negu ruku koja pre svega ima izuzetno lep i prijatan miris ali koja i pored sjajnog mirisa stiti ruke od stetnih uticaja promene temperature narocito u hladnijem periodu. Redovnom upotrebom primeticete znatnu razliku, koza ce zasigurno biti meksa na dodir. Krema se nalazi u jako lepom pakovanju koje je prakticno i za nosenje sa sobom u torbici sto ja recimo radim tokom ovih hladnijih dana. 
- Naredni proizvod je totalno otkrice a to je Cuticle repair serum / serum za negu zanoktica. Dolazi u malom prakticnom pakovanju i mozete ga svuda nositi sa sobom. Ima mali aplikator za nanosenje odnosno prakticku cetkicu sa kojom mozete precizno naneti proizvod na zeljeno mesto. Sadrzi mešavinu biljnih ulja groždjanih koštica, avokada, badema i jojobe, neguje, intezivno hidrira i revitalizuje. Pored toga nasao se i jedan lak za nokte iz njihove Extreme kolekcije u kojoj mozete pronaci jako lep odabir boja. Meni je zapala Lilac Sky  ali kada vidite njihovu ponudu pozelecete da ih imate sve. 












You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary