Review product > Labellino noviteti

Ove zime su nam stigli najsladji noviteti iz brenda Labellino . Zasto kazem najsladji, zato sto se sam proizvod nalazi u preslatkom pakova...

Ove zime su nam stigli najsladji noviteti iz brenda Labellino. Zasto kazem najsladji, zato sto se sam proizvod nalazi u preslatkom pakovanju koji ce se sa garancijom svakoj devojci dopasti. U nekim prethodnim postovima imali ste prilike da se upoznate sa ovim brendom a danas vam prezentujem i njihove novitete. Noviteti u vidu tri nova mirisa labela u njihovoj ponudi a to su kokosova voda i aloe vera, borovnica i cvet tresnje i vanila cakepop. Ja verujem da cete i sa ovim novim mirisima kao i onim prethodnim zasigurno pronaci idealan za vas. 


Vanila Cakepop - na bilo kom proizvodu da procitam vanila ja znam da ce mi on biti omiljeni, ali ovoga puta priznajem da se i pored ostala dva nova labela nisam mogla odluciti za moj favorit. Zato je bitno da svi ljubitelji mirisa vanile ali i kolaca znaju da je napokon na trzistu stiglo idealno labelo za usne. Ali pored sjajnog mirisa proizvod ce pruziti izuzetnu negu na kojoj ce vam drugi pozavideti, verujte na rec... Vanila se nalazi u zlatnom pakovanju koje je izuzetno prakticno. 

Borovnica i cvet tresnje - Sam brend je mislio i na ljubitelje vockastih mirisa te je otuda i nastao jedan sa sjajnom kombinacijom tresenje i borovnice. Jako lepa stvar kod ovog balzama za usne je sto se on razlikuje i po boji, dakle ljubicaste je boje i samim tim je takvo i pakovanje, sto je fenomenalno, zar ne. 

Kokosova voda i aloe vera - i dosli smo do poslednjeg mirisa ali ni najmanje bitnog zato sto u njemu ima takodje mog omiljenog kokosa i to u kombinaciji sa aloa verom. Jedva sam cekala da ga probam i vidim kakva to kombinacija moze nastati od ova dva razlicita mirisa, i sada cete shvatiti zasto sam na pocetku rekla da nemam jednog favorita vec su mi sva tri omiljena. Ovo labelo dolazi zelenoj ambalazi sa takodje jako dobrom hidratacijom kao i kod ostala dva proizvoda. 








Verujem da cete posle ovog posta zaista hteti sve da ih imate, a ja cekam vase utiske u vezi svog favorita. Ne zaboravite, meni su sva tri omiljena...

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary