Review product > Uriage proizvodi za negu

Nega koze je jako bitna stavka i smatram da koza treba biti negovana svakoga dana tokom 24h. Priznajem da sam na blogu vise sa vama delila...

Nega koze je jako bitna stavka i smatram da koza treba biti negovana svakoga dana tokom 24h. Priznajem da sam na blogu vise sa vama delila postove preparative iz prostog razloga sto uvek polazim od toga da je nega jako bitna i da i sama sminka ne moze dobro izgledati ako vam koza pre svega nije dovoljno hidrirana. Shodno tome, danas cu podeliti moja iskustva sa sledeca dva proizvoda brenda Uriage. Verujem da ste vec citali nesto o njima ali ja zelim da podelim i moje utiske. 
Kod mene na blogu ovaj brend nije cesto spomenut,ali vreme je da to ispravimo. 


Prvi proizvod o kome cu vam nesto vise reci je Termalna voda - EAU Thermale. Po meni je ovaj proizvod potreban svakoj devojci koja brine o nezi koze. Ali zasto ? Same termalne vode su zapravo donekle i lekovite vode koje se koriste preventivno u lecenju raznih koznih oboljenja. Mogu je koristiti i deca i odrasli sto je velika prednost. Bogata je mineralima i ako se koristi svakodnevno dovoljno ce hidrirati kozu lica i umiriti iritirane delove ako ih posedujete. Da biste postigli maksimalni efekat najbolje je da vodu nakon prskanja ne ispirate ( ja je nisam ispirala ). Primeticete razliku da je koza na sam dodir mekanija, elasticnija i pre svega hidrirana. Takodje, nakon cestog koriscenja postignucete i dobru regeneraciju koze. U ambalazi ima 150ml sto je sasvim dovoljno proizvoda. 






> Naredni proizvod je iz iste kolekcije EAU Thermale a to je Silky body lotion, dakle losion za telo u mini pakovanju. Kao sto sam vec rekla, manje pakovanje je u pitanju, dakle militraze 50ml i jako je prakticno za nosenje kada niste kod kuce. U nekim prilikama vam moze posluziti i kao krema za ruke ako ste kojim slucajem istu zaboravili da ponesete. Ima blag miris koji je prijatan i mozete ga jako lepo razmazati po kozi. Mogu reci da se i prilicno brzo upija i na kozi ne ostavlja tragove. Primeticete razliku u samoj hidrataciji koze ako ga budete cesto koristili. 



You Might Also Like

1 коментара

  1. Čula sam za ovaj brend, ali nisam imala iskustava sa njim.
    Nadam se da ću uskoro imati. Odličan post ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary