Eveline - Gel za ciscenje lica sa aktivnim ugljem

Ciscenje lica pored dobre nege je jako bitna stavka da bi vam koza ostala lepa i negovana. Kako je tehnologija napredovala tako su se i ra...

Ciscenje lica pored dobre nege je jako bitna stavka da bi vam koza ostala lepa i negovana. Kako je tehnologija napredovala tako su se i razni brendovi potrudili da njihov asortiman bude sto bolji. Tako nam iz Evelline-a dolazi gel za ciscenje lica sa aktivnim ugljem. Verovatno se pitate zasto je u gelu glavni sastojak aktivni ugalj. Poznato je da se on ( aktivni ugalj ) ponasa kao magnet koji izvlaci sve necistoce iz koze kao sto su bakterije, prasina kao i sama necistoca.
Sve specificnosti gela :
- cisti i definfikuje 
- smanjuje nasavrsenosti 
- poboljsava izgled i stanje koze

Ovaj gel za ciscenje lica je crne boja, to je boja koja je inace specificna za aktivni ugalj. Namenjen je za sve tipove koze cak i osetljivu. Mozete ga koristiti svakodnevno zato sto vam koza nece biti nadrazena od njega i pored toga sto ce biti dubinski ociscenja. Jako malo je potrebno da nanesete na vlaznu kozu i blago utrljate, zatim isperete i koza ce vam ostati cista. Necete imati zategnuti osecaj na kozi ali cete odmah primetiti znatno cistiju kozu. Aktivni sastojci: aktivni ugalj, aquaxyl-hydraconcept 3d technology, d-pantenol. Sadrzi 150ml. Pored toga sto izuzetno dobro cisti kozu on je takodje ostavlja i hidriranu. 




You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary