Make up favoriti iz Deborah asortimana

Do sada niste imali prilike da citate na blogu o make up proizvodima brenda Deborah Milano ali vreme je da to ispravimo. Za ovaj post odlu...

Do sada niste imali prilike da citate na blogu o make up proizvodima brenda Deborah Milano ali vreme je da to ispravimo. Za ovaj post odlucila sam da vam pokazem moje trenutno omiljene proizvode i reci nesto vise o njima. Deborah sminku sam koristila jako davno, pa rekla bih u srednjoj skoli ali posle toga sam je totalno zanemarila. 
Prvi proizvod je 24 Ore Perfect tecni puder.  On nam dolazi u staklenoj prozirnoj ambalazi od 30ml. Ponovicu da su ovakve ambalaze veoma prakticne bas zato sto uvek mozete videti koliko vam je jos proizvoda ostalo. Ima izuzetno dobru pumpicu za nanosenje odnosno doziranje proizvoda. Kada je rec o teksturi proizvoda, malo je masniji sto znaci da je automatski malo ''tezi'' za lice ali moja osetljiva koza ga je jako dobro podnela i prihvatila. Ima izuzetno lep i prijatan miris kao i vecina Deborah proizvoda. Prekrivna moc mu je odlicna, matira lice i meni su bile potrebne dve pumpice da bih prekrila celo lice. I ako je sam puder mat, nece vam isusivati kozu lica. 

Naredni proizvod je meni omiljeni iz ove serije proizvoda a to je Tierra Bronzer. Generalno bronzere za lice izuzetno volim da koristim. Ovaj je i sto se izgleda tice jako dobro izradjen, reljefast je u providnoj ambalazi od 11g tako da ima zaista dosta proizvoda s obzirom da se oni jako sporo trose. Bronzer je svilenkaste strukture i izuzetno je pigmentovan. Malo je potrebno da nanesete da biste videli efekat istog. Dace vasem licu tu ''toplinu'' , svezinu i prirodniji izgled i bitno je da ga mozete nadogradjivati tokom dana, mada je sam po sebi dosta postojan. 
Kada je rec o senkama za oci, ovoga puta imamo savrsenu nijansu za leto. 24Ore Velvet mono senke su izradjene u nekoliko boja, rekla bih devet. Svaka senka u ambalazi sadrzi i aplikator/mini cetkicu za nanosenje proizvoda. Kao sto vidite ona je prozirna od 5g. Moja je u nijansi 65, prava cokoladna nijansa. Dobro su pigmentovane i ne truse se. Odlicno se blendaju i super se ova nijansa kombinuje i sa drugim bojama.  
Fluid Velvet Mat Ruž za usne je nova formula u Deborah asorimanu. Rec je o ruzu za usne ali sa mat finisom. Velvet formula sa raskosnim plisanim bojama koje na usnama jako lepo izgledaju. Ruz je prijatne strukture ,reklo bi se plisane. Boje su dobro pigmentovane i nijanse su postojane. Na usnama se brzo susi, ali vase usne i pored toga ostaju hidrirane. Aplikator za nanosenje je dobar,  tako da je nanosenje izuzetno lako. Dosta je postojan i po nekoliko sati, ali ga naravno mozete nadogradjivati. 




I na redu su stigli i nokti. Smalto Gel Effect je lak za nokte sa gel efektom. U zadnje vreme su ovi lakovi postali vrlo popularni iz razloga sto su veoma prakticni na svim poljima. Kada kazem prakticni mislim na to da ovaj lak traje duze na noktima za razliku od nekog drugog laka za nokte. Dakle, jedan sloj je dovoljan da biste dobili potpunu pokrivenost. Boje su pigmentovane i trajne na noktima. 

You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary