Sta preporucujem od brenda Byphasse

Sa proizvodima brenda  Byphasse  upoznala sam se relativno skoro. Dosta sam citala o njima ali nisam imala prilike da ih probam, zato sam ...

Sa proizvodima brenda Byphasse upoznala sam se relativno skoro. Dosta sam citala o njima ali nisam imala prilike da ih probam, zato sam u ovom postu odlucila da sa vama podelim odredjene favorite. Byphasse dolazi iz Barselone u kojoj je osnovan 2000. godine sa idejom da proizvede visoko – kvalitetne proizvode, po pristupačnim cenama.Visok kvalitet, veliko pakovanje i pristupačne cene, osnovne su odlike ovog brenda.U svom asortimanu ima preko 140 proizvoda, za higijenu, negu tela, lica, kose, intimnu negu kao i program za decu. Osim toga, Byphasse proizvodi i kozmetiku na bazi francuske termalne vode. Od 2015. godine dostupan je i u Srbiji a mozete ga porucivati i online na vec dobro poznatom sajtu www.magicbeauty.rs
Prvi proizvod sa kojim zelim da vas upoznam je sampon za kosu, ali i to ne obican vec sa dodatkom keratina. Dolazi nam u ambalazi koja sadrzi pumpicu za doziranje, znate i sami da sampone najcesce koristim u takvom izdanju zato sto mi je doziranje izuzetno lakse. Sadrzi 520ml sto je izuzetno dosta proizvoda. Kada je rec o pranju kose najcesce to radim na 2/3 dana sve usustini zavisi, i upravo zbog toga mi je bitno da sampon ne isusuje dodatno kosu i samo vlasiste zbog cestog pranja. To sam ocekivala od ovog sampona. Ono sto sam prvo primetila je lep i prijatan miris. Sto se samog dejstva sampona tice, kosa mi je bila dosta mekanija na dodir i primetila sam da je sama vlas/dlaka postala cvrsca a to je verovatno zbog keratina koji se nalazi u samponu. Primeticete i malu razliku u smislu da vam je kosa postala blistavila i ojacana.

Imamo i proizvode za lice, prvo je nesto za ciscenje a radi se o miceralnoj vodi i to u ambalazi od 100ml savrseno da putovanje. Ambalaza je prozirna tako da cete uvek videti koliko vam je jos proizvoda ostalo. Doziranje je jednostavno, pritisnete cep i dobicete mali otvor gde izlazi proizvod. Ova miceralna voda je namenjena za sve tipove koze, ali posebno za osetljivu i iritiranu kozu zato i ne sadrzi boje, parabene i sapune. Lepo otklanja sminku i ne ostavlja lepljiv ili masni trag. Koza nakon koriscenja nije isusena i to uvek moram da naglasim zato sto sam imala iskustva da neke odredjene miceralne vode ostavljaju kozu zategnutom. Nije potrebno da dodatno trljate lice, vec blagim pokretima tuferom uklonicete cak i maskaru. Posle nje se ne morate umivati ali ja po navici uvek volim posle bilo kog sredstva za ciscenje da se umijem. 


I dolazimo do mog omiljenog proizvoda iz ove serije proizvoda a to je hidrantni mist za suvu i osetljivu kozu bas kakva je i moja. Vec ste upoznati sa time koliko volim da koristim termalne vode i sve sto je za negu lica na bazi spreja. I upravo ovaj mist za lice je u vidu spreja. Dakle sadrzi rasprsivac sto je idealno za ovakvu vrstu proizvoda. Mist sadrzi ružičastu vodu i ekstrat kamilice sto je specijalno pogodno za suv i osetljiv tip koze. Mozete ga koristiti nakon ciscenja lica da biste uklonili crvenilo ili pre sminkanja. Lepo ce vam omeksati lice i dodatno nahraniti. Moram da priznam da ga ja koristim bas cesto i da sam primetila da mi je koza dodatno hidrirana. Koristim ga uvece nakon ciscenja lica i nanosenja nocne kreme. Proizvod koji je svakako odlican ako imate suvu kozu kojoj je potrebna hidratacija. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary