Letnji favoriti iz LLums-a

Kada dodje leto veoma retko praktikujem da nanosim sminku na lice, ali i kada je nanosim onda pazljivo biram sta cu koristiti. Kada nam je...

Kada dodje leto veoma retko praktikujem da nanosim sminku na lice, ali i kada je nanosim onda pazljivo biram sta cu koristiti. Kada nam je LLums na Naissus Blogger Fair-u poslao pakete proizvoda odlucila sam da te proizvode testiram i proverim da li neke od njih mozete korisiti i tokom visokih temperatura. Tako da cu vam u nastavku posta ostaviti svoje utiske o odredjenim proizvodima. Slobodno mogu reci da je LLums jedan od povoljnijih brendova na nasem trzistu i zaista mi je drago sto se dobija jako dobar kvalitet naspram ceni. 

True Skin tecni puderi nalaze se u plasticnoj tubi od 30ml, pa moze se reci kao i vecina tecnih pudera. U ponudi ih mozete pronaci u sest razlicitih nijansi i jedna od druge se znatno razlikuju. Moja je 04 almond i za nju mogu reci da spada u toplije nijanse, zuckasta je. Tekstura pudera je srednje gusta, dakle jako se lepo blenda ja sam najcesce koristila cetku i vrlo malo je potrebno da nanesete puder za celo lice. Namenjen je za sve tipove koze. Sto se tice prekrivne moci, srednja je , dakle prekrice vam odredjene nesavrsenosti na kozi. Ocekivala sam da ce imati mat zavrsnicu, ali koza je blistava ali i opet nije sjajna tako da mi se to izuzetno dopalo. Na licu necete imati osecaj kao da imate puder tako da je dosta lagan. 


Naredni proizvod je slobodno mogu reci meni i omiljeni iz ove grupe proizvoda o kojima cete citati  a to je Marbleized Bronzer. Bronzer se nalazi u cvrstom plasticnom prozirnom pakovanju od 9g. Sam proizvod u sebi sadrzi dve nijanse ali kada ga nanesete sa cetkom te dve boje se nece primetiti vec ce se one medjusobno pomesati i stopiti. Ovaj proizvod mozete koristiti i kao hajlajter s obzirom da sadrzi i malo simera u sebi. Lagane je teksture, ne trusi se previse i lepo se nanosi sa cetkom. Mozete ga nadogradjivati tokom dana i ako je dobro pigmentovan. Bronzer je moj omiljeni proizvod tokom leta a ovaj mi se posebno dopao zato sto ima primenu i kao hajlajter. Licu daje svez i blistav izgled koze. 

Mono senke su izuzetno prakticne a iz LLums-a nam dolaze u jako lepom pakovanju. Male i prakticne od 2g idealne za svaki neseser. Imate ih u mnostvo razlicitih nijansi i imam zelju da ih nabavim u svim. Lepa stvar je sto ih mozete koristiti kada su suve ali i vlazne, odnosno sa suvom i vlaznom cetkicom. Dobro su pigmentovane i ne truse se. Blendaju se jako dobro i na kapcima ce stajati tokom citavog dana. 
Dolazimo do proizvoda za usne a rec je o Matte Lip Cream- mat tecni ruz za usne. Mala ambalaza od 4.5ml ali izuzetno prakticna da je stalno nosite sa sobom. Moja je nijansa 101-Delicious plum, ali cela paleta boja mi se izuzetno dopada i jedva cekam i ostale da probam. Sam ruz je kremaste strukture i jako se lako nanosi na usnama i razmazuje. Ako imate suve delove na usnama ovaj ruz to nece previse istaknuti i ako je mat varjanta u pitanju. Ono sto sam primetila to je da mu je malo vise vremena potrebno da se osusi od drugih mat ruzeva ali to svakako ne umanjuje njegov kvalitet. Posle odredjenog vremena ga mozete sasvim lepo nadograditi. Sve boje u ponudi su izuzetno pigmentove i boja je dosta postojana na usnama i do nekoliko sati.  
LLums lakovi sa gel efektom mozete pronaci u mnostvo razlicitih boja i to onih pravih za leto. U bocici od 11ml spakovan je lak koji ce na vasim noktima izgledati kao da imate gel lak sa sjajnom zavrsnicom. Dobra je tekstura u pitanju koja se brzo susi. Kod lakova je dosta bitna i cetkica koja igra vaznu ulogu, kod ovog laka je tanka i dosta precizna. Ako biste preko njega naneli i top coat onda ce vam zasigurno duze trajati. 
I poslednji proizvod koji je dosta hvaljen i jasno mi je zbog cega a to je Blending Sponge. Sundjer za nanosenje pudera je napravljen da preciznije i lakse nanesemo proizvod na lice. Konkretno ovaj jako lepo razmazuje puder i stapa ga sa kozom a da pritom na sundjeru ne ostane previse proizvoda. 



You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary