New in > Nivea Soft Mix Me, univerzalne kreme

Leto kao godisnje doba izuzetno volim i radujem se svemu sto nam ono i donosi. Sve oko nas je veselo, sareno, mirisljavo i nezno. Epa dana...

Leto kao godisnje doba izuzetno volim i radujem se svemu sto nam ono i donosi. Sve oko nas je veselo, sareno, mirisljavo i nezno. Epa danas cemo upravo pricati o mirisima. I to mojim omiljenim. Ali i o novitetima na nasem trzistu o kojima cu vas detaljno upoznati. Rec je o Nivea Soft Mix me univerzalnim kremama za lice, telo i ruke.  

Kao sto sam vec naglasila, tokom leta me najvise privlaci ambalaza proizvoda koja je sarena i koja je uklopiva uz odredjeno godisnje doba. Spadam u osobe koje ce ''pasti'' na lepu ambalazu tako da pre svega zaista moram da pohvalim sto se sam dizajn Soft Mix me krema uklopio uz mirise proizvoda. U ovoj kolekciji krema mozete pronaci tri razlicita mirisa. Berry Charming, Chilled Oasis i Happy Exotic. Ali postoji i nesto posebno sto se tice ovih proizvoda, a to je da ih mozete miksovati medjusobno i tako napraviti vasu omiljenu mirisnu notu. Kreme se nalaze u ambalazi od po 100ml sto je sasvim dovoljno da ih koristite zasebno ali i da ih medjusobno mesate i time dobijete vas jedinstven miris.  Pored toga sto su mirisi lagani, vocni i romanticni ove kreme ce vam pruzati i dobru dozu hidratacije na vasoj kozi. Formula je dosta lagana tako da ce je koza brzo upiti i ostati hidrirana.  S obzirom da je univerzalna mozete je nanositi na lice, telo i ruke. Moram da priznam da ja uvek jednu imam u torbi i da ih cesto nanosim kada sam kod kuce ili na putu. Nezan i pravi letnji miris ce zasigurno prijati vasoj kozi koja ce posle koriscenja ovih krema ostati hidrirana i mekana na dodir. Sto se samog miksovanja mirisa tice, mozete na dlanovima ruke naneti dve ili sve tri mirisne note i tako pomesati i naneti na zeljeno mesto ili ipak mozete to direktno uraditi na kozi. 








You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary