Nivea MicellAIR SKIN BREATHE EXPERT LINIJA

Nova linija za ciscenje lica brenda Nivea. Uvek se obradujem novitetima pomenutog brenda zato sto su vec dokazali da iz njihovog asortiman...

Nova linija za ciscenje lica brenda Nivea. Uvek se obradujem novitetima pomenutog brenda zato sto su vec dokazali da iz njihovog asortimana uvek dolazi nesto zanimljivo i dobro za nasu kozu. Ovoga puta rec je o novoj liniji za ciscenje lica MicellAIR Skin Breathe Expert, dakle profesionalna linija za skidanje sminke koja ce skinuti cak i onu ''najtezu'', dakle vodootpornu sminku. Ljudima iz Nivee je bio cilj da naprave proizvode koji ce otkloniti onu najtezu sminku sa naseg lica i mogu reci da su uspeli u tome. Na trzistu su plasirali tri proizvoda iz ove linije a to su miceralna voda, zatim losion za uklanjanje sminke oko ociju i vlazne maramice.

Prvo sto morate primetiti je crna ambalaza koja odaje utisak da je i sam proizvod u ambalazi crne boje, sto ustvari i nije nego je to samo dokaz da je Nivea i ovoga puta odradila odlican posao. Zapravo, glavni sastojak sva tri proizvoda je ekstrat crnog caja pa samim tim i otud ideja za ovu ambalazu koja se razlikuje od svih prethodnih. Bravo. Takodje novina kod ovih proizvoda je i MicellAIR tehnologija. Sa ovom tehnologijom miceralna voda omogucava brzo skidanje sminke bez preteranog trljanja sto je za moju kozu posebno prihvatljiva stavka. Dakle micele su tu da privuku sve cestice sminke i necistoce i prasine sa koze. Koliko puta smo samo naisli na miceralne vode sa kojima kozu treba dodatno trljati, ali sa ovio to nije slucaj upravo zbog ove nove tehnologije. Posebno mi se dopada sto sva tri proizvoda sadrze ekstrat crnog caja sto je bitna stavka za suvu i osetljivu kozu lica zato sto crni caj upravo smiruje kozu i ne daje joj da ostane ostane nadrazena sa pojavom nekih iritacija. Dakle mislilu su i na nas sa osetljivom kozom.

Miceralna voda koja se nalazi u ambalazi od 400ml za otklanjanje dugotrajne i vodootporne sminke nema nikakav miris koji ce vam zasmetati a tekstura je kao i kod klasicne Nivea miceralne vode. Dakle prozirna je i bistra da vas crna ambalaza ne zbuni. Jako malo je potrebno da se nanese na tufer da biste skinuli sminku. Bez bilo kakvog trljanja koze skinucete svu sminku sa lica, i opet da naglasim cak i onu najtezu i to samo blagim pokretima.  Maskaru skida u jednom potezu cak i vodootporni ajlajner. Ali ono na cemu ja najvise dajem znacaja je to kakva koza ostaje posle koriscenja miceralne vode. Kako je moja koza osetljiva to mi je jako bitno. Koza je ostala mekana i nije bilo nikakvog peckanja oko ociju ili zatezanja koze i crvenila, kao da sminku nisam ni imala na licu. Dakle nikakve iritacije nije bilo.

Dvofazni losion za uklanjanje vodootporne šminke oko očiju je u ambalazi od 125ml i jako je praktican za putovanja. Znamo svi da je sminku oko ociju nekako najteze skinuti a da vam pri tome oci ne zacrvene i ne peckaju, ali MicellAIR tehnologija nam je donela resenje. Losion je veoma blag, tecne strukture i sadrzi visoko koncentrovano suvo ulje sto svakoj kozi prija. Takodje sadrzi crni caj koji ce umiriti kozu oko ociju i samim tim smanjiti njihovo oticanje.  Uz sve to nam dolaze i vlazne maramice za otklanjanje vodootporne sminke. I to u pakovanju koje se potpuno slaze uz prethodna dva proizvoda. U pakovanju se nalazi 20 maramica i vec vidim da ce one biti stalne u mom make up neseseru. Kada negde zurite a niste u mogucnosti da ponesete sva tri proizvoda ili sminku treba skinuti u pokretu, ove maramice su pravo resenje za to. I one sadrze ekstrat crnog caja koji nece dati da koza ostane crvene i iritirana. 

Izuzetno mi je drago sto su na nasem trzistu stigli ovo proizvodi sa potpuno novom tehnologijom koja ce prijati svakom tipu koze, od masne pa sve do suve i osetljive. 


You Might Also Like

0 коментара

FOLLOW ME ON INSTAGRAM: @ivanasdiary